27 maj 2007

Helgpyssel

Jag såg att Minna på bloggen Blomsterverkstad hade pyntat och fixat kring sitt bord på symaskinsunderede, med jättefina bilder som följd. Kolla gärna in det (länk finns till vänster).

Själv fick jag ett infall och svampmålade över några krukor som jag hade i förrådet i "äkta nittiotalsfärger", limegrönt och lejongult! Knappast något jag skulle använda idag, så nu blev krukorna vita. Jag tror jag kommer använda dem mer nu, för jag gillar modellerna. Mitt ena symaskinsbord syns på bilden.Min man har också satt fötter ("medar") på ett Traderafynd, en kuskbänk (vi ska självklart måla in dem så att de inte är såhär lysande trävita). När vi såg den på bild trodde vi i vår enfald att den var mycket större. När vi sedan hämtade den så insåg vi att den var i miniformat... är perfekt som "barnsoffa" men nu tror jag till och med att vår fyraåring är för stor för den - så vad ska vi göra med den? Någon som har en bra idé? Den är så charmig och härligt sliten så vi har svårt att skiljas från den, men vi vet bara inte vad vi ska ha den till...

1 kommentar:

Kristina sa...

Jag skulle ställa stora härliga krukor med pelargoner på den! Och på hösten skulle jag byta ut till lite mer "höstiga blommor" Söt var den i alla fall!