27 december 2007

Funderar på barnrum igen

Inte helt oväntat så funderar jag på hur man ska inreda barnrummen så småningom. Jag har hittat en så fin schablon på Shablononline.se som jag gärna skulle vilja använda. Kruxet är väl att jag aldrig hållt på med schabloner. Flera av er har ju skrivit hela ord och fraser på väggar och bord, och jag är ruskigt imponerad, men själv har jag inte gjort ett endaste försök på detta område. Men en sådan här liten schablon kan väl inte vara jättesvårt att få till?Vill också passa på att slå ett slag för Allt i hemmets hemsida. Där har man möjlighet att ladda upp egna bilder från sitt hem. Rätt så bra inspirationskälla, även om det för tillfället inte finns jättemånga bilder i varje kategori! Prova att gå in och ladda upp ni också, man utlovas en belöning i form av en bok om choklad om man laddar upp minst 3 bilder... inte helt fel för min del, jag som älskar sötsaker!

5 kommentarer:

Sophie sa...

Jaha, bor du i Solberga. Då bor du ju inte så långt bort. Kör igenom där ganska ofta, när jag åker till Nässjö.
Åker jag förbi ditt hus då?

Schabloner kan vara en jättefin inredningsdetalj. Jag har köpt från myfirstroom, där man klistrar scablonen på väggen. Blev jätte nöjd. Särskilt texter kan vara jätte fint. Kronan var också jätte söt, passar ju bra till ett barn rum.

Ha det bra/ Wilmas vind

En Doft Av Danmark sa...

Gott Nytt År!

Kram
Dorthe

Kamomilla sa...

Spännande att testa schablon... Det är inte lätt.

Mycket Lycka till dig för det nya Året!
Kamomilla

Mimmi sa...

Hoppas du håller dig, bara en och en halv dag kvar nu! :D Fin shablon, jag tror att du fixar den lätt själv... skriv ut, för över på oH och klipp! Eller kalkylera av på väggen...
Kram och Gott nytt år!

Marie sa...

Den där schablonen fixar du lätt som en plätt, Kristin! Hoppas bebisen inte har några planer på att anlända 2007 utan att den stannar tiden ut.

Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!
Kram Marie