07 mars 2008

Påskkarameller

Så var det snart dags för helg igen. Den här veckan har S slutat sitt gamla jobb och ska nu vara hemma och ledig ända till 7 april, lyxigt värre att få en så lång "vårsemester", och dessutom så tajmat med M:s födelse! Vi får se om han hinner spika lite på bygget eller om det bara blir barnpassning.



Visar lite bilder från igår på en fin tulpanbukett som S fick från sitt jobb. En massa färger, jag hade nog aldrig köpt en sådan själv, men tillsammans med ett grönt glas från Indiska (som jag använder som ljuslykta för värmeljus) och påskgodis i matchande färger i en gammal pressglasskål, blev det en rätt kul färgklick i vardagsrummet. Fast jag kunde bara ha godiset framme medan jag fotograferade, sedan la jag i några prydnadsvaktelägg och stenhjärtan istället, för godis + 4-åring funkar inte, hos oss är det godis endast på fredagar som gäller för J. Jag kunde dock inte hålla mig utan det åkte ner ett antal små godisägg i min mage trots att det inte var fredag igår.

Jag kan förresten tipsa er om att läsa Martina Haags böcker med krönikor. I veckan slog jag till på Martinakoden på bokrean. Det blev väldigt många fnissattacker, så om ni vill läsa något lättsamt och träffsäkert om familj och relationer, rekommenderar jag hennes böcker med varmt hjärta!



PS: Om ni undrar varför jag helt plötsligt bara visar detaljbilder så kan jag avslöja att det är för att jag inte orkar städa huset just nu *ler*. Det finns mycket roligare saker att pyssla med för tillfället!

10 kommentarer:

Anonym sa...

hej!

men va kul med en ny besökare!! man knyter så många kontakter i bloggvärlden.. tack så mycket för lyckönskningarna :) Blir såå glad!!

Ikväll ska vi välja färger till nedervåningen, lutar åt en varm vit färg.. om det finns nån sådan :) Så i helgen får jag hålla på med lull-lull.

Vi ses snart igen, och tack för titten..

kram sara

ps. jättefin blogg du har, kommer kika in igen:)

Kram igen!!

Marie sa...

Hej Kristin!

Vad härligt att ni ska få vara lediga så länge tillsammans, jättemysigt! Vacker tulpanbukett, man blir glad av färgerna och den passade verkligen fint tilsammans med glaset och påskgodiset. Här kan man heller inte ha godis framme utan här äts det bara på lördagarna.
Jag har läst Martinas böcker, de är jätteroliga och hon bjuder verkligen på sig själv och sin familj.

Ha en riktigt mysig helg, hoppas ni har lika underbart väder som vi har, underbar vårdag idag!
Kram Marie

Karolina sa...

Tack för sen söta kommentaren om mitt kök. Jag blir så glad!Tycker att alla andra har så fint, och ofta täönker jag : Kan jag verkligen visa upp detta på bloggen. Är helnöjd med kaklet, lagom smått. Det får inte bli för mosaik-igt:)

Tog mig en titt på dina snödroppsbilder och blev helt nostalgisk. När jag var ett litet gryn hittade jag exakt en sådan vas när jag och några vänner var på skattjakt i skogen. Tyvärr är den borta idag, men det värmde så gott när jag såg din!

Ha en underbar helg!
Kram Fröken Fägring

Karin Lindström sa...

Hej Kristin!
Visst är det ändå härligt med färger den här tiden, och det är så mysigt med lite vår/påsk nu.
Tack för din fina kommentar igen, hinner aldrig riktigt skriva så mycket men jag tänker på er.

Hoppas ni alla mår riktigt bra.
många kramar
Karin

Kamomilla sa...

Vad smart med detaljbilder! :D

Tack för boktipset! jag ska definitivt se om den finns att hitta, nästa gång jag besöker stan!

Ha en skön helg!
Kram, kamomilla

Ninis74 sa...

Ta vara på tiden tillsammans brukar ju det heta, lättare sagt än gjort. TIDEN går ju så otroligt fort och plötsligt är det över, men så skönt för er att få vara tillsammans så länge!! Kom i håg att ni är så värdefulla... hmmm... varför skrev jag så.. ?? Nåja,. spontan som jag är, så får det stå kvar. Ha det riktigt gott... KRAMIZZZZZZ

Jes/Vita villa vila sa...

Hej Kristin,
Detaljbilder är toppen ☺

Visst är Martinas böcker för roliga - jag gillar henne skarpt också ☺

Härligt med pappa på hemmaplan ett tag nu! NJUT av det hela familjen ♥

Skönaste söndagen önskar jag dig! KRAM Jes

Millas hem sa...

Bilderna är jättefina, och jag har precis som du "nallat" på godisäggen oxå! De kan ju hinna bli för gamla!?!:)
Har två små som också hade varit jättesugna om det fått stå framme!
Kram Camilla

Jes/Vita villa vila sa...

Hej Kristin,

KIkar in & önskar dig en underbar vecka med dina små! Kram Jes

me and alice sa...

Hej Kristin!
Vilken fin blogg du har!
Grattis till er lilla Matilda!
Så underbart med en liten...
Har läst alla Martinas böcker. Hon är sanslöst rolig! Kan läsa dom om och om igen. Skrattar alltid högt när man läser något av henne...
kram Susanne