29 april 2010

En första titt

Nu ska ni få se första titten på vårt badrum. Det är inte klart än, som ni lätt kan konstatera... Elkablarna väntar på lampa respektive fläkt och sedan ska ju rummet "fyllas" med badkar, toalettstol och handfat... Vi har hängt dit dörren och den har en så härlig "potatisbrun" färg. Blev nästan sugen på att ha kvar den så, men dessvärre är baksidan en inte lika fin färg, så jag vet inte hur jag ska göra? Vi har också hittat ett hörnskåp på Blocket som ska vara vår förvaringsmöbel i hörnet bakom dörren, ni ser det lite på första bilden. I övrigt har badrummet enkla vita kakelplattor, vitmålad pärlspont och gråbruna klinkerplattor.
.
.

.
När det är mer klart får jag visa mer bilder!

7 kommentarer:

Våglyckan sa...

Åh, vad spännande att följa! Ska bli kul att se!
kram från mig
/maria

LenaS sa...

Åh nu vart det ju än mer spännande ska bli kul att se det sen när det är klart ;o)
Ha en finfin eftermiddag!
Kramis/LenaS

Karin Lindström sa...

Här har du en som är nyfiken av sig. Jag kan ju såklart inte låta bli att kika in när du visar lite av ert badrum *fnissar*. Måla bara den sidan du inte är nöjd med. Måste dörrar verkligen ha lika sidor? Vi hade målade alla våra och jag ångrar mig på en del nu. Du kan ju alltid måla den sidan sen om du ångrar dig;)

Ha en jätteskön Valborg!

Många kramar
Karin

Fröken Fräken sa...

Stiiiiligt! Klassiska eleganta val. Hade jag möjligheten är nog chansen stor att jag skulle välja samma färger på kakel och klinker. Synd att man är fast med våtrumstapeter med rönnbärsmönster.... hyresvärdar har verkligen underbar smak...

♥ Fyra årstider sa...

Skynda Kristin jag är sååå nyfiken:-)
Kram Lotta

Kia sa...

Fina färger!
Men jag undrar? Är det samma mått på klinkers o kakel? Ska de inte gå i linje?

Made in Persbo...Carina sa...

Å så spännande att det tar form!
Nu är ju det tråkiga jobbiga gjort och det roliga med att inreda börjar :)

Kraaam, Carina