24 augusti 2011

Underbara kuddar

Jag har hittat de mest underbara kuddarna som passar perfekt både till mitt eget hem och till ett inspirationsjobb jag ska göra senare i höst. De är sådär enkla och sparsmakade i den lite "grövre" och ruffigare lantstilen. De passar perfekt till min gamla karljohansoffa med nära 200 år på nacken i matsalen.Tack snälla, snälla Magnus på Rost interiör i Karlstad för att du vill skicka dem till mig. Än en gång visar sig bloggvärlden från sin bästa sida - vilka fantastiska och underbara människor det finns! Jag är så glad över att jag började blogga, för i och med det började jag att fotografera mer, och senare även att skriva reportage. Jag kommit i kontakt med så många trevliga personer under mina bloggår. Alla har jag inte träffat och flera kommer jag med all säkerhet aldrig att träffa i verkligheten, men jag skulle vilja säga till er alla: Tack för att ni finns!

Bild lånad från Rost Interiör

4 kommentarer:

Norrfrids Eija sa...

Rost butiken ingår i planerna för ett besök i framtiden, har sett så mycket vackert därifrån. Och allt är i min stil också - lite tuffare och inte spå mycket rysch pysch. Kan tänka mig att de där kuddarna blir bra i din soffa. De skulle göra sig här också!:)
Eija

Johanna Stålros sa...

Jag älskar rost!!!! Tack själv för att du finns;) Kram Johanna

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Tack för att DU började blogga! :)

Nordingården sa...

Hej, älskar dessa kuddar, så läckre!!! Har missat en del vackra inlägg under sommaren, ditt kök fr reporatget, hur snyggt kan det bli, helt underbart hus och ljuvliga foton!!!! Mari.