04 mars 2015

Ny matta beställd

Här är det lite VAB mitt i veckan... att vara hemma en vardag då man inte planerat det medför nästan alltid för min del att jag upptäcker något jag vill ändra på i inredningen. Om du inte har lust att läsa om det här i-landsproblemet, rekommenderar jag att du slutar nu... ;-)

Idag föll äntligen mattfrågan i vardagsrummet på plats. Jag brukar fundera ganska mycket innan jag gör om något, målar om en möbel eller köper en ny. Vardagsrumsmatta har jag tänkt på väldigt länge och jag har sökt inspiration överallt, känns det som. Så dök den upp idag, på ett oväntat ställe (Ellos!) och nu har jag klickat hem den. Hoppas jag inte blir besviken. Mattan heter Ekeby och är vävd i ull med bomullsvarp i s k gåsögamönster. Jag valde färgen grå (nedanstående bild), den största storleken, 200x290 cm, och med erbjudande om 40% rabatt så blev den inte särskilt dyr!
Mattan finns i ett par andra färgställningar också, och i flera andra mindre storlekar. Nu hoppas jag att den passar finfint i mitt grå vardagsrum som jag ska addera kuddar i blåvitt till, som blir vår- och sommarfräscht!

1 kommentar:

Min lantliga dröm sa...

Hej! Vilket bra val du gjorde :) Har den själv i samma färg under köksbordet :) skulle gärna köpa fler i andra färger med.

Ha det gott!
Kram Ulrika