04 november 2007

Inspiration från tidningar

Jag är en hemsk konsument av inredningstidningar i vanliga fall och en ännu värre konsument av julinspirationstidningar. I veckan kom Lantliv och jag kan bara säga att jag blev alldeles tagen av det numret... det var väldigt vackert på alla sätt! Köp den tidningen ifall ni inte prenumerar, är mitt råd!

Har i övrigt testat av Amelia Jul, som jag egentligen inte tycker passar mig och min smak egentligen (man kan ju undra varför jag då köper tidningen, men det är liksom ett gift...) och så Allers Jultidning och Allers Trädgårds vinternummer. Båda tidningar innehåller, som säkert inte undgått någon, reportage och bilder från Minna som har Blomsterverkstad (se länk till höger). Det vill man ju inte missa! Allers Trädgårds julnummer har jag köpt i massvis med år, i år var första året som jag tyckte det var ganska dåligt (undantaget Minna). Då var specialtidningen om jul från Allers bättre, tyckte jag. Men jag är kanske petig och har sett för många jultidningar helt enkelt... ;-)

Drömhem & Trädgårds julnummer har också hamnat hemma hos mig. Bättre än förra året men inte i närheten av Lantliv, tycker jag.

Väntar just nu på: Vakre Hjem & Interiör, Allt i Hemmet och Hem & Antik. Ytterligare pengar kommer alltså att spenderas...


13 kommentarer:

Elzie sa...

Var hittade du den Lantliv??? Tittade senast idag i affären, men det fanns inte någon julupplaga av den. Nu blir jag "putt". Får hoppas den kommit i morron då. Men dom ska väl komma samtidigt till affärerna i alla fall.
Hoppas du får en riktigt bra vecka med alla dina tidningar *s*.
Kram Elzie

Nostalgia sa...

Huff ja jeg kjenner meg igjen der...bruker alt for mye penger på magasiner. Men det er ikke mye som slår følelsen av en trave blanke nye magasiner, et glass rødt vin, fyr på peisen og salig fred...

Du har fremdeles noen å se frem til før jul ser jeg - enjoy!

Marie sa...

Hihi, jag är som du, jag älskar inredningstidningarnas julnummer. Häromdagen plockade jag fram alla mina danska jultidningar, hjälp säger jag bara, har hur många som helst. Vi åker till Danmark varje jul och då köper jag jättemånga tidningar. Men det är faktiskt lika roligt att kolla i dem varje år. Jag prenumererar inte på Lantliv så jag går och väntar på att den ska komma ut i affären, låter ju onekligen på dig som om den var jättebra, så nu längtar jag ännu mer. Vakre hjem fick jag häromdagen och där fanns det jättemycket fint.

Vad lustigt att vi fyller år dagarna efter varandra, jag fyller nämligen på onsdag. Då blir man ännu ett år äldre, 34 år. Inte klokt vad åren går, jag kommer ihåg när min mamma fyllde 30!!!!

Ha en bra vecka!
Kram Marie

Jenny sa...

Tack för besöket på min sida!
Vilken mysig blogg du har!
Ja, nog känner man igen sig i det där med tidningarna alltid....
MAN KAN BABA INTE LÅTE BLI:)
Ha en bra vecka!
Kram
Jenny

Lilla Blanka sa...

Hej! Hittade till din blogg nu..! Fina bilder o spännande läsning, hit kommer jag gärna tillbaks!
Håller med dig om inredningstidningar o nu speciellt julnumrena, Köpte Drömhem & Trädgårds julnummer igår, o där fanns massor av inspiration :)
Kram

Randi sa...

Jag är också en storförbrukare av inredningstidningar - och lite extra blir det alltid före jul.

Kram Randi

Kristin sa...

Hej alla, vad kul att höra att det finns fler "tidningsidioter" förutom jag själv! ;-)

Elzie - jag tror jag fått Lantliv lite tidigare än den är ute i affärerna då jag prenumererar på den! Du får hålla ut några dagar till! :-)

Fredrik sa...

läser också masdsor av inrednings tidningar! Snygg blogg du har =o)

Anonym sa...

Hej

Kikar in hos dig, fin site. Jag köpte också DrömHem och Trädgård Julnummer, men tycker att det är för mycket krimskrams i den tidningen. Det är så mycket saker högt och lågt. Liksom ingen stil och elegans i min smak,

Mvh från mig

Jenny sa...

Ja, det där "giftet" känner man igen... eller snarare balsam för själen!
Önskar dig en trevlig helg!
Kram
Jenny

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Haha känner igen det där.. Jag frossar också i inredningstidningar juletid.

Kamomilla sa...

Jag konsumerar också tidningar i mängder... Läser dem om och om igen. De är superviktiga för mig, och Lantliv är den verkliga "bibeln"...

Inredningsgalen sa...

Helt underbara tidningar, man vill ha allt och göra allt. Måste säga att din gris i fönstret var så söt!