01 mars 2008

Snödroppar och droppig snö

Nu har vi riktigt aprilväder, trots att det är 1 mars. Igår hade vi så varmt och skönt väder så att jag och J gick en promenad med med M i vagnen och Speja i koppel. Det var första promenaden ute "med hela gänget" men det gick bra. Jag antar att rutinen infinner sig så småningom, igår kändes det som ett stort projekt att få barnen påklädda och hunden lugn och kopplad, men när vi väl kom iväg så skötte sig alla exemplariskt, förutom att Speja badade typ femton gånger i dammen uppe på mina föräldrars gård. Det är då man måste påminna sig om att labradorer faktiskt är arktiska hundar och tål kallt vatten...

Idag är det blötsnö hos oss, det ska gå över till regn under dagen, men än är det snöklabb. Vilken tur att jag plockade in några snödroppar igår, idag är de gömda under blötsnön.

Jag hoppas ni allihopa har en skön helg.

11 kommentarer:

White Season sa...

Hallå där, tack för dina gulliga kommentarer inne hos mig, och Grattis till bäbis, så himla mysigt och vilken fin bild :-) Längtar tillbaka till den tiden det går ju så fort, mina är 4,5 och 6 år redan. Vackra bilder med snödroppar och en härlig blogg med massa inspiration. Själv firar jag nog 2 månader som bloggare...1 år det är bra jobbat! Kramar Malin

Emma Clara sa...

fina bilder i sin enkelhet...det blir oftast snyggast......ja det tar ett tag inan man får rutin på att ge sig ut...jag har ingen hund men väl tre barn så det är ett planerande...en är ioförsig tonåring men det gäller att planera det oxå...de kan ju få ett utbrott lite då som nu eller gråta en skvätt...ja de är för underbara!!!

Maria sa...

Gud vad söta! här blommar vårblommorna för fullt, trots regn och blåst!

Millas hem sa...

Snödropparna är för söta, vi har oxå några i trädgården, man blir så glad för alla vårtecken!
Kram Camilla

Kamomilla sa...

Här snöar det för fullt! Det är inte klokt. Dethär hade jag velat ha på sulafton, inte nu!!!

Så söta dina blommor är, tur att du hann ta in dem!

LOPPISLIV sa...

Grattis till lilla söta bebisen....ett sånt fint foto...svartvita bilder är så fint...Ja det är en mysig tid...njut för det går så fort förbi...tycker det var nyss mina var små...min minsta är 14 i år (och hon är min bebis ännu...lite svårt att släppa taget om den sista :-)

Och vilket fynd ang badkaret...sånt vill jag också ha...är så himla fina...Ha en härlig söndagskväll...Kram Paula

Marie sa...

Hihi, ja det är verkligen ett stort projekt i början när man helt plötsligt ska klä på två barn istället. Men, man får snart rutin på det också.

Här har vi haft en underbar vårdag idag, härligt! Har också plockat in snödroppar. Ljuvligt fina bilder du visar!

Ha en bra vecka Kristin!
Kram Marie

Ina sa...

Hej Kristin!! Grattis till ert lilla underverk, vad härligt att allt gick bra!! Hon är verkligen bedårande söt den lilla ängeln!! Ja jag står nu på "tur" men det är ett litet tag kvar innan vår lilla/e kikar ut. Det blir en omställning med två barn men jag hoppas att jag kommer känna som du, att lite sitter i "benmärgen". Ska bli spännande iallafall att få träffa liten som sparkar, hickar och håller igång därinne.
Vilka vackra snödroppar!!
Vet inte om du fått många svar på dina frågor längre ner(läste inte så noga) men Butik Sophie säljer väl gamla bokstäver i metall däremot har hon nog inget lager eller alla bokstäver men kolla kontinuerligt så borde du kunna hitta. Tripp-trapp stolen kan du slipa så du mattar ytan, tvätta med målartvätt och sedan måla.
Kram Ina

Malin - I min trädgård sa...

Grattis til lilla bebben! Vi har en liten 4 månaders, det är såå mysigt!

Det här är min första kommentar hos dig, och jag vill främst skriva att jag verkligen gillar din blogg! Och vad fina dina Äppletstolar blev! Supersnyggt!

Hoppas det är okej att länka till dig.

Ha en skön vecka!

Bitte sa...

Söta, det finns hopp !!
Du vänjer dig snart ska du se, med koppel och barnvagn.
Kram /Bitte

Jes/Vita villa vila sa...

Å provar igen....
Hade skrivit en lång kommentar & så blev det error på Blogger :(

Tack snälla vännen för dina rara ord - du är ju bara så snäll & go! Tack!

Vad mysigt det låter med en promenix med hela familjen hi hi - rutinen kommer var så säker - och säkert snabbare än du tror!

Må så himlans gott nu och ta hand om dina små ♥

Kram Jes