16 januari 2009

Närmast hjärtat

I julklapp av mina systrar fick jag ett familjesmycke från Linda med Dreams of Pearls. Det svåra var att fundera ut hur jag ville att det skulle se ut, men när jag väl hade gjort det så dök halsbandet upp nästan sekunden efter att jag tryckt på mailprogrammets sänd-knapp! Tusen tack Linda, jag är så nöjd med halsbandet, det är jättefint! Och tack I & Å som gav mig den här julklappen - nu har jag mina älsklingar närmast hjärtat.



Hoppas ni får en bra helg i det bistra (men vackra) vintervädret! Här tror jag inte det blir många knop...

14 kommentarer:

Åsa sa...

Ååå, vad fint det blev! Hur lång är kedjan?

Mjuka sa...

Snyggt!!
Kram Malin

Lilla huset på prärien sa...

Hej söta! Jag har också ett halsband med mina barns namn på... det är så himla fint tycker jag. Har inte vågat visa det pga namnen men jag antar att det kanske inte är någon fara...? Foton och namnen på barnen är jag lite försiktig med... Hur tänker du om det?

Idag är jag sådär måttligt uttråkad. Fräste precis ifrån på mannen som lovat hjälpa sin bror med en sak idag (han är ledig från jobbet) att jag minsann OCKSÅ ville åka ut på någonting! Jag går här hemma hela dagarna och kommer inte iväg och jag vet att imorgon ska han vara borta på judo halva dagen... *surar* Usch... neg jag är!

Ditt halsband är jättefint! Så himla härligt att läsa här på din blogg tycker jag :)

Jag var förresten ihop med en basketkille från Nässjö en gång *ler*

Kram J

Willewira sa...

Mycket fint halsband!!

Har tittat på dem hos dreams of Pearls och är sååå sugen. Men inte så lätt att bestämma sig.

Vilken glädjefylld julklapp du fick...

Trevlig helg!
Kram
Willewira

hemtrevnad marie sa...

Hejsan!
Vilken fin blogg du har...tror inte att jag varit inne här tidigare, och nu har jag kikat runt en stund....såg att du tänkte köpa den svarta spisen från gorenje...vi har den och hade i vårt förra hus också...den är såå fin!
Du kan se den i mina tidiga inlägg...
(jag har deras röda nostalgikylskåp också)
Ha en fin helg!
kram

Mitt Egnahem sa...

Oj vad många fina inlägg du hunnit med! Dubbeldörrarna blir så fina. Och vad du målar (trots sjukor...) Det där med gulnade möbler. Är det linoljefärg så gulnar den vita inomhus pga att inte solljuset kommer åt (men det vet du säkert). Därför brukar man rekommendera att bryta färgen lite inomhus. T.ex 2% grön umbra. Då känns den mjukt vit, o behåller sin "vithet". Lycka till! MVH Värmländska Mitt Egnahem

by.hårenberg sa...

Hej Hopp! Vilken underbar mysblogg jag hittade här! Till och med en som tillhör smålandsskogarna precis som jag! Så fina bilder du delar med dig av och vilken underbart fin julklapp du fick! Kommer snart att kika in igen! KRAM// la petite perle!

gamla skolan sa...

Hittade precis din blogg ! Fin !! Tittar in igen och läser mer ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Vitt och blandat sa...

Hej svejs - jag har ordnat en liten tävling där man ska gissa filmcitat, var gärna med och vinn en vacker spegel!

Kramar/Anneli

PS Hör av mig lite bättre sen =)

Fröken Fräken sa...

Jättefint halsband! Jag har ett som Maria på Inredningsgalen har gjort åt mig i utbyte mot en bokstavstavla som jag gjorde till henne. Har nästan alltid på mig halsbandet, har ordet HOPE utstansat för det kan man ju behöva komma ihåg att man alltid ska ha med sig.

Snart blir det lite loppisäventyr, innan jag ska ta itu med helgens pysselprojekt. Härligt, och jag gnuggar händerna i förtjusning! Jo just, jag behöver städa också. Inte lika roligt!

Kamomilla sa...

Det där är nog den finaste smyckeside´n som någon hittat på! Mycket vackert!
jag förstår att du är glad! Hoppas ni alla mår bra nu, efter kräkeländet.
Kram, Kamomilla

Vitt och nött sa...

fint! Dom är så fina dom där halsbanden! är också sugen på å köpa mej ett sånt.

ha en skön söndag!
kram!

2,9-Marie sa...

Det var första gången jag hittade hit. Vill bara säga att du har en jättefin blogg, som jag kommer besöka fler gånger! Hälsningar Marie (som också bor på liten hästgård i Småland)

annashusidingtuna sa...

Fina halsband!
Vad bra att ni tar det lungt när ni just har varit sjuka.
Kram Anna