30 maj 2009

Örngott med monogram

Idag är det sommar, så egentligen ska man väl inte sitta vid datorn... men jag tänkte ändå visa vilka fina örngott jag ropade hem på Tradera. Sex stycken monogramprydda örngott som med en klorintvätt blev som nya. De är knappt slitna alls. Lycka!







Idag ska vi försöka lägga lite golv i barnrummen. Förra veckan skurade vi de gamla enorma brädorna. Vi får se hur långt vi kommer idag. Allt eftersom byggprocessen framskrider, desto mer luttrade är vi. Nu tror vi inte längre att något moment är "lätt som en plätt". Det finns alltid någon komplikation som man måste hitta en lösning på för att få det som man vill. Men i slutändan är det värt det, för huset blir jättefint (tycker i alla fall vi).
Ha en solig helg!

7 kommentarer:

Kamomilla sa...

åh så fina örngott!!!
Det blir säkert fint med golven! Det är spännande när allt sakta växer fram...

Lilla huset på prärien sa...

Jag är också förtjust i sådana fina, gamla, vita örngott och lakan. Varje gång jag ser på loppis eller auktion så har jag svårt att låta dem vara. Men så har jag ganska mycket hemma också och jag använder inte allt... så nu får jag inte plocka hem mer :( Synd tycker jag...!

Nu lyser solen här också, det dröjde tills efter middag minsann :)

Kram Jenny

P.S. Jag beställde fatet också!! :) D.S.

Anonym sa...

Ljuvliga örngott!!! Har några själv efter min mormor som vi använder flitigt. Tyvärr börjar de bli slitna nu. Ni har verkligen ett underbart hem. Må så gott! //S

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilka fina fynd!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Marie/Mison sa...

Vilka fynd du gjort. Jag är rädd att jag ligger lågt på Traderafronten för närvarande. Har inte tid känns det som. Åh! Jag tror också att huset blir jättefint. Skulle gärna komma och inspektera. Får se hur vi har det nästa sommar, då kanske vi får ta en semestertripp nedåt.

I helgen målar vi huset (eller rättare sagt södersidan + byter alla fönsterfoder). Tur att det är vacker väder.

Made in Persbo...Carina sa...

Jättefina örngott du fyndat! Jag älskar gamla örngott med spetsar och monogram. Så vacker bilden är där du hängt dem på brödstången vid spiskupan. Sååå fint!
Ha det gott!
Kram, Carina

rosenskära sa...

Hej Kristin, hittade hit via goda vännen Jenny med bloggen Lilla Huset...

Jag vet att jag har varit här tidigare men missat att lägga till dig på bloggkoll, det gör jag nu.

Örngottet med det lite större borderiet påminner mycket om min mammas och pappas brudlakan och örngott som jag fått. Mamma hjälpte mig att sy om överlakanen till fina påslakan, men hålsömmen håller inte riktigt för dagens tvättprogram...

Det låter härligt med breda gamla golvplank, hade gärna bytt mina plastgolv mot det!

Lena