13 augusti 2011

Mitt kök i Jeanne d'Arc Living Magasinet

I nummer 6/2011 av Jeanne d'Arc Living Magasinet hittar ni ett låååångt reportage från mitt kök, som jag och allra bästa Lotta gjorde förra hösten. En underbar dag i september bar vi in massvis med grönsaker och blommor och fotade, det var verkligen hur kul som helst och jag älskar verkligen dessa bilder.





Foto: Anne-Charlotte Andersson & Kristin Fägerskjöld

14 kommentarer:

Linda sa...

Vad kul, i min favorittidning. Måste spana in! Trevlig helg! Kram Linda

Norrfrids Eija sa...

Det är så vackert, är mållös! Och jag som just hade bestämt att sluta köpa varenda inredningstidning...attans jag kommer inte kunna motstå...
Eija

Madame Petite sa...

Fantastiska bilder Kristin! Underbara!!! Ser fram mot tidningen... den borde finnas i min tidningshandel på tisdag, då blir det till att jogga dit och handla!

Kramar från Jenny

Johanna Stålros sa...

helt otroligt fina bilder, och vilket beundransvärt kök!!!! Ha en underbar lördag. Kram Johanna

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Vilket underbart kök du har!
Åh så vackert med blommorna och grönsakerna, jättefina bilder.

Älskar de gamla trägolven, taket och valvet med hyllorna... ja allt!!

Kram kram

Unknown sa...

Vilket otroligt vackert kök ni har, med en fantastisk känsla och vad duktiga ni är på att ta fram den där underbara genuina mysfaktorn i era bilder! Jättehärligt och inspirerande!

/Jenny

Ainosofia sa...

GREAT!

Madame Petite sa...

Åh du slog huvudet på spiken direkt du! Jag tycker också att både Fifi och Lyn är för mycket rysch pysch för min del... men det finns vissa saker som jag älskar i deras stil! Färgerna är jag också såld på... och de eleganta möblerna och sobra känslan.

Filmen Holiday är min absoluta favorit film! Jag har den hemma och har sett den fler gånger än jag har fingrar och tår att räkna med! :) Alla bilder från denna underbara lilla stuga har jag i min "inspo mapp" :) Så gulligt! Men väldigt mycket grejer på liten yta och en salig blandning med färg och mörka träslag... Addar man det huset och den inredningen i lite ljusare variant och med minre saker och så lite fifi och lyn.. och så en skvätt svenskt allmoge och gustavianskt blir det precis som jag vill ha det! Hahaha... låter inte klokt detta, så jag svamlar... snacka om stilkrockar. Mäster Henrik är en fin förebild, hans inredning vet jag att du också beundrar... Det är den stilen jag drömmer om egentligen, men i detta hus blir det inte helt rätt att gå på den avskalade antika linjen fullt ut tyvärr, tror jag inte iallafall... hmmm. Men har man möjlighet som du skulle jag med glädje gå den vägen!

Tusen tack för tips om blog... du har sten koll på mig! Har flera bilder från henne i min mapp... och såg ett reportage i en tidning för någon vecka sen med hennes soffa i mjölsäcks linne som satte hjärtat i brand! Så fantastiskt fint... får svårt att andas av dessa bilder... såg du väggmålningen i senaste inlägget, alltså jag storknar!

Kramar till dig goa vän!

Snuskebassa sa...

Så kjekt!
Vakre bilder, gleder meg til å se reportasjen :-)
Klem fra Liv

Kamomilla sa...

Hej Kristin! Vad fint! Nu måste jag köpa den också- fick ju just tag på Sköna Hem (äntligen)
Fina reportage du gör tjejen! Du är duktig!

Marita sa...

Oj vilka härliga bilder!! Vilket läckert kök!! Spännande att vara med på ett reportage!
kram, Marita

Syster vit sa...

Den tidningen köper jag alltid och reportaget är jättefint med alla härliga grönsaker och mysiga lantliga saker.
Kram Liselott.

♥ Fyra årstider sa...

Hej min bästa kollega

Läste reportaget igår och när jag såg det så log jag och tänkte på vår höstdag. Älskar att jobba med dig..det lycka hela tiden!

Kram Lotta

Ann sa...

Ååååå så fint!
Skitiga grönsaker i ditt härliga kök kan inte bli bättre - väldigt härliga bilder!
Kram ann