10 juli 2012

Det blev inga draperier...

Semestertider, regnoväderstider... jag hann sy mina draperier till köksvitrinluckorna i alla fall, men när jag väl skulle sätta upp dem så visade det sig att det inte alls såg ut som jag hade tänkt mig. De veckade sig inte snyggt, så det hela slutade med att jag klippte ner dem så att det bara blev enkelt tyg innanför luckan. Lite snopet, men så kan det gå. Jag tror tyget var för tjockt, medan S tror att jag gjorde kanalen för smal. Jag får väl prova på ett annat sätt någon annan gång. Nu väntar dock andra projekt om det bara kunde sluta regna så förbenat...

4 kommentarer:

Norrfrids Eija sa...

Det blev ju snyggt det där med! Ofta är det så att det man tänkte sig från början blir någonting helt annat i slutändan, någonting bättre!
Jag måste göra någonting liknande för att dölja UFOT i badrummet...

Ett Vitare Hem sa...

Vet hur det kan bli ibland men jag tror på ett tunnt tyg och om det vart svårt att rynka så kan kanalen varit för smal, tycker det var fint som du gjort nu också men vet också att om man fått en bild på hur man vill ha det kan det vara svårt att släppa den ;o)
Ha en finfin tisdag!
Kram/Lena

Madame Petite sa...

Jag har sytt i både tunnare och tjockare tyg och har ganska smala kanaler... fäster upp på gardinspiral både uppe och nere. Har du det också? Har man inte det blir det inga snygga veck nämligen... Sen får man pyssla en stund för att få dit vecken rätt.

Men det blev jätte fint med slätt tyg också! Jag ska sy draperier jag också, och hissgardiner och rynkband på gardinerna och ja, en hel hög med grejer som bara ligger på vänt!!!!

Kramar

Photo by Maria sa...

Det blev ju snyggt så med =)

Kram Mia