26 september 2008

Jag är veckans blogg

... hos Romantiska hem! Klicka här för att komma till det inlägget. Jag hade nästan glömt bort att det skulle vara min blogg den här veckan, i all villervalla som har varit den senaste veckan, men det är ju en jättekul grej och jag är väldigt tacksam, Petra, tusen tack!!!

Här knallar det på nu och det blir nog bra även om alla fortfarande är lite ledsna och slitna. Fortfarande ingen bebis för min systers del (fast jag har inte kollat med henne idag, i och för sig).
Nu ska vi göra helg och ha det skönt i höstsolen - det kan man glädja sig åt åtminstone! Kram på er alla och tusen tack för era snälla hälsningar i förra inlägget, jag har inte hunnit orka skriva hos er. Ni får några muffins så länge... jag har äpple i det mesta nu när jag lagar mat och bakar.

12 kommentarer:

Karin sa...

Hej rara Kristin!

Vad roligt med veckans blogg, jag måste genast dit och kika, fast jag har ju sett allt fint hos dig redan *fniss*. Här bakas det och lagas det mesta också med äpplen just nu. Ugnspankaka med äpplen är en favorit hos mina barn.

Kram på dig och var rädd om dig!
Hoppas bebben kommer snart.
Karin

Hannis sa...

Grattis!!
Vad roligt,måste kika in där.
Tar med mig en muffins på vägen=))

Kramen Hannis

Marie sa...

Vet du - jag har också tänkt baka äppelmuffins i dag, men det får vänta till imorgon. Vi är superförkylda. Lessen över farfar... men visst är det skönare när man fått tjuga en stund. På någont vis är det lättare också när det är någon äldre som gått bort. Hoppas din syrra får en pojke som kan få hans namn! Kanske det kommer ngt kul till dig på posten snart?! Trevlig helg!

selene sa...

Hej! Vad fint du har det och mysig blogg! Själv har jag nyss börjat och har lång väg till att få så fint...

Kamomilla sa...

Vad roligt! Ert hem är otroligt vackert och jag älskar er entre´! Vansinnigt vacker framsida på huset!!!

Vitt och blandat sa...

Hej.. jag försökte svara direkt när jag läste kommentaren från dig på jobbet, jag till och med började skriva.. Men jag blev bara avbruten hela tiden och jobbet pressade sig emellan.. Sen har har jag varit på tjänsteresa i två dagar och är äntligen hemma och det är helg nu.. Jag ville bara säga att jag är så lessen för er skull.. även om den som går bort är sjuk - så är ju saknaden lika stor ändå, även om man samtidigt känner lättnad för att lidandet äntligen tog slut.. Jag har tänkt på dig i alla fall, vill bara att du ska veta det.. Igår fick jag veta att vänner från byn (tillika min extrapappas kusiner) förlorade både sin mamma och sin pappa med två dagars mellanrum, de var lite äldre och inte friska - men i alla fall...

Nu skakar vi av oss detta för en stund... ska kolla in sidan där du är veckans blogg!.. Varm, varm kram från mig/Anneli

Betongänglar sa...

Har kollat i "Veckans Blogg" - Jättemysigt ni har det - Fint Hus - Roligt att se - Kommer gärna åter.
Kramis/Annelie

Helena sa...

Vad kul! Jag var in och tittade, superfint upplägg.....
Du har en utmärkelse att hämta på min blogg!
Kram Helena

Vitt och blandat sa...

Hej gumman, jo du har rätt - det gäller att försöka se allt man har kvar omkring sig som är gott.. Det är inte så lätt alltid.. Jag är själv väldigt sorgsen av olika anledningar - jag hoppas att kommer på fötter snart igen... Jag försöker i alla fall, det är tyvärr lille P som får lida över att mamma inte mår så bra. Nu ska vi i alla fall gå ut i höstsolen och sen fara till Nordpoolen å bada - ett äventyrsbad! Får hoppas att denna dag blir bättre än igår (som var full av gräl å tråkigheter)... Varm kram/Anneli

In my house sa...

Grattis till att ha blivit veckans blogg.... Som du skriver här under, så beklagar jag,,, det är alltid sorgligt och jobbigt trots ålder och sjukdom,,, MEN ja tror att du har rätt,,, en person går bort och en ny kommer,,, på nåt sätt så blir de ofta så...

Kram josse

Karin sa...

Hej Kristin!

Jag hoppas allt är bra med er. Kalaset har gått jättebra. Han ville bjuda hela klassen så jag tänkte jösses att ha 15 st åttaåringar ha popcornkrig etc här hemma. Det blev bowlingkalas istället. Det var jättekul. Hamburgare och snacks och sen bowling i en timme. De släckte ner lyset och satte på discolampor och hög musik. Coolt tyckte alla, och jag tyckte det var rätt skönt att vi inte var hemma!

Skönt att ni slapp stormarna!

Kram på dig!
Karin

Romantiska Hem sa...

Hejsan!
Du förtjäna verkligen att vara veckans blogg! Ditt hem är så fint! Hoppas du får en bra start på nya veckan! Kram Petra¨
www.metrobloggen.se/romantiskahem