18 juli 2010

Jag ger mig in på trädgård

Idag har jag och Lotta varit och gjort ett trädgårdsreportage från en vintageträdgård vid bergets fot hos härliga Bittan. Å så många idéer vi fick med oss därifrån. Tanken är att vi ska vidarebefordra dessa i reportageform, så ni får inte se några detaljer... *ler* men jag ger er den här underbara vyn mot det lilla lusthuset. Tack Bittan än en gång för en så trevlig dag!
.
.
Hemma försöker vi också skapa lite ordning i vårt trädgårdskaos. Jag lägger kantsten och har nu myyyyyyycket ömma muskler (?) på baksidan av benen. Om man uttrycker det såhär: det är långt i från Bittans trädgård, så förstår ni att det är mycket kvar att göra.

8 kommentarer:

Bittan sa...

Hej ! Tack för en superrolig dag och för alla fototips :-) Ni är BÄST !!!!!
Haha... du är för sent ute , jag var inne hos dej när ni hade åkt och la till dej i min blogglista . Kände igen vissa inlägg så visst har jag varit hos dej förut o nu slipper du mej inte :-)
Tack o kramar i massor
ha de så bra

Lilla huset på prärien sa...

Åh vad spännande Kristin! Lotta är verkligen en superhärlig tjej och det verkar du också vara - förstår att ni har roligt ihop. Vackert ser det ut där! Ser fram emot att läsa reportaget :)

Kram Jenny

Kamomilla sa...

Åh vad roligt! jag var ute i samma syfte för tre veckor sedan och det var jättekul!

♥ Fyra årstider sa...

Du är bäst! Är så glad att vi har så lika syn på allt och KUL!!
Kram Lotta

♥ Fyra årstider sa...

Hej igen goding.
Jag lånade din bild på min blogg..hoppas att det gick bra. Du glömde din tröja i min bil..men vi ses snart igen:-)
Kram Lotta

Vita drömmar och choklad sa...

Åh, spännande!
Ni måste tala om när och i vilken tidning ni får reportaget publicerat (för det är jag HELT säker på att ni får :) Härlig bild!
Kram Milla

LenaS sa...

Åh vilket spännande repotage!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Hem och Lycka sa...

Å så vackert..

Kul att du frågar! Du får gärna ta med fårskinn om du har möjlighet för styling till reportaget och så ska jag fundera på om jag har råd just nu. Vad tar du för dem?

kram Mia