03 september 2010

Stök i kök

Idag har Lotta varit här och stökat i mitt kök och efter att hon åkte fick jag ägna flera timmar åt att ställa tillbaka saker och ting på "rätt" ställen igen. Nej, fniss, jag stökade lika mycket - vi gjorde nämligen ett höstreportage här i mitt kök. Egentligen skulle jag vilja visa alla fina bilder vi tog men det går ju inte... ni får se några som jag plåtade efter att Lotta åkt istället.
.
.
I buketten finns: vresros, rosenskära, dahlia, såpnejlika, balsamin, ringblomma och oregano. Höstigt och fint - på hösten gillar jag dessa brokiga, klara och glada färger i buketter. Så många färger i en bukett blir riktigt lantlig, och det passar i mitt hus!
å m.
,
Rödbetor älskar jag. Det finns många goda vinägretter och såser man kan ha till rödbetor, men jag äter dem oftast bara lite flingsalt!
.
Jag är så glad att jag har hittat Lotta och börjat jobba med henne. Vi konstaterade idag, båda två, att vi tycker vi är som gamla barndomskamrater. Med Lotta är allt enkelt och jag kan vara mig själv helt och hållet, helt underbart, och att vi har urkul när vi jobbar ihop är väl knappast något jag behöver säga! Vi har precis samma bildseende och är lika "petiga" båda två med att få bra bilder. Det har hänt flera gånger att jag säger "kan du inte knäppa ett kort sådär" och så bläddrar Lotta fram en bild på kameran och visar - precis så som jag hade tänkt mig bilden.
.
Ha nu en skön helg allihopa och ät mer rödbetor!

6 kommentarer:

Kamomilla sa...

Jätteroligt att ni samarbetar så bra!!!
Jag gillar kokta rödbetor med getost...mums

C. Tvillingmamma sa...

Oh vilken bukett!!! Oh rödbetor,så gott! Trevlig helg!

Marie sa...

Vilken underbart vacker höstbukett Kristin! Vad spännande med reportaget, kan tänka mig vilken kul dag ni har haft tillsammans.

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

Lille Vildand sa...

Deilig!
Klem, J

Maleviks Rosenträdgård sa...

S
E
R

H
Ä
R
L
I
G
T

U
T

Håkan :)

♥ Fyra årstider sa...

Jag tycker du är bäst..Hoppas att du inte fick städa ihjäl dig. Imorgon ska jag redigera bilder.
Kram Lotta