16 juni 2012

Finns det i Sverige?

Jag håller på att leta efter de här vackra rostygerna från Cabbages & Roses, men det verkar inte som om det går att få tag på dem i Sverige? Därför kommer här en efterlysning... alla tips på varifrån man kan beställa dem mottages tacksamt (bortsett från den engelska webshoppen)! Jag har satt ihop ett litet kollage på bilder så ni ser hurdana tyger jag menar. Har fått en idé om att jag ska sy kuddar och en liten hissgardin till vårt sovrum i något av dessa tyger för att addera en liten gnutta färg. Vårt sovrum går annars mest i vitt och grått så det kan behöva mjukas upp lite.

Bilder från Cabbages & Roses och från Pinterest, i egengjort kollage.

6 kommentarer:

Lisa-Maja sa...

Hej!
Kolla denna adressen.

http://www.cottageandroses.se/sv/tyger-och-sidenband/

Det finns tydligen både nät och fysisk butik efter vad jag kan utläsa, men jag vet inte var.
Deras tyger är fantastiskt vackra, så lycka till!!

Hälsningar
//lisamaja

The Rosegarden in Malevik sa...

Hej Kristin
de där var superfint :)
å missa nu inte.....

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

de e kul att vara med :)
VÄLKOMMEN
Håkan

jennie sa...

härligt med den nya bakgrunden, blå-vitt är riktigt sommrigt o fint! tyvärr kunde jag inte loklat hjälpa dig med tyget, hoppas du hittar det.

Madame Petite sa...

Hahaha, vad kul... en till som letar med lupp efter dessa tyger!!! Jag har letat i över ett år och det enda stället jag hittills hittat är rosesandcottage som nämdes här bland kommentarerna. tyvärr har hon bara ett pytte utbud av alla tyger... gråter över detta, att det ska vara så förbenat svårt att få tag i vackra linnetyger med rosor i Sverige. Utomlands dröser det av den varan... Svenskar är inga romantiker helt klart!!!!!

Hittar du kan du väl säga till så gör jag detsamma! :)

Kramar!

Madame Petite sa...

Cottage and Roses skulle det stå! Ett annat märke med samma stil är Kate Forman... jag har varit i kontakt med henne och hon fraktar hit om man vill men kostar ju på en slant extra då med utlandsfrakt och är knepigare med betalningen.

Kram igen!

matildeco sa...

Hej,

Jag heter Sofia Näslund och driver en nystartad webbutik som heter Matilde & Co (www.matildeco.se). Jag själv tycker MYCKET om Cabbages and Roses tyger och känsla som de vill förmedla. Därför har jag inlett ett samarbete med dem och ska i dagarna köpa in tyger för att sy upp kuddfodral, lampskärmar och lavendelpåsar mm. Ev kommer jag att ta in några extra meter av några tyger och sälja som metervara. Tack för trevlig läsning och inspiration på din blogg! Glad sommar önskar Sofia