08 maj 2008

Yr i bollen

Här duggar inte inläggen tätt direkt. Nu har jag blivit sjuk också, drabbats av virus på balansnerven, vilket gör att jag går omkring och känner mig sjösjuk hela tiden. Yrsel, illamående, fruktansvärd huvudvärk. SUCK. Det hela ska gå över av sig själv men kan ta upp till två veckor. Tills vidare får jag äta åksjukemedicin, som gör en trött... och jag som redan är trött när jag går upp varje natt och matar bebis! SUCK IGEN.

Det är verkligen hela havet stormar här hemma nu... världen snurrar vid minsta lilla... fast jag kan i alla fall stå och gå, även om det känns som om jag svajar som en flaggstång. Läste på nätet att om man drabbas av det riktigt illa så kan man inte ens krypa.

Hade en pelargonbild liggande som jag hade tänkt visa vid tillfälle, och eftersom jag nu inte orkar gå runt med kameran och titta genom sökaren så får den tjänstgöra idag. En dubbel vit rosenknoppspelargon som nästan är lite limegrön. Fin och somrig står den på fönsterbrädan i köket, rosenknoppisar brukar inte trivas utomhus!Hoppas ni njuter av sommarvädret mer än vad jag gör - nu ska jag gå och lägga mig en sväng till.

5 kommentarer:

HOME SWEET HOME sa...

Oj stackars dig , det där låter inte skojigt.
Hoppas du kryar på dig snart !!
Ha en så skön pingst du kan.
Kram /Bitte

a home far away sa...

Hoppas att du kryar på dig snart, har aldrig hört talas om det där, stackare!

Många kramar från Singapore

Nettan sa...

Men stackare, den känslan att vara sjösjuk kan ju inte vara kul & dra på, roligare kam man ju ha !
Hoppas du snart é kry igen...
Kram Nettan

snusans inredningsblogg sa...

Virus på balansnerven låter inte alls kul... Hoppas du repar dig fort!

Anonym sa...

Hej! Virus på balansnerven är inte roligt. Lilla M växer o frodas? Själv växer o frodas jag här hemma. Var i Ullared i torsdags så nu är lilltösens rum klart fast det är 10 veckor kvar. H¨åller på o tvättar för fullt. Hoppas ni mår bra.

Kramar Sandra i Nässjö