10 juni 2007

Underbart och kort

Underbart och kort - ja, det är det som gäller för trädgården nu. Vilken värme! Man vattnar och vattnar och vattnar... ändå blommar rosorna över på en dag. Efter trädgården fått sitt så är det vattning till hunden, katterna, fåren och hästarna. Man får inte glömma bort att vattna sig själv heller. Vilken tur att vår brunn är 90 meter djup och aldrig sinar. Undrar om det blir en torr sommar i år också eller hur det blir.

Funderar på vad jag ska skaffa för digital systemkamera. Jag fotar ju rätt mycket med min vanliga systemkamera, så när jag lånat mammas lilla digitala sak så blir jag nästan aldrig nöjd med bilderna. Så nu ska jag nog investera i ett Canon-hus, digitalt, så jag kan använda mina vanliga objektiv och då ska det bli bättring på fotofronten på den här bloggen. Vad har ni för kameror? Jag funderar på en Canon EOS 300D eller 400D, mer räcker nog inte kassan till tror jag.

Visar några bilder på sommardukningar, en sval dukning inomhus är vad man vill ha när termometern står på +31,2 i skuggan.

(Bilderna är från Martine Colliander)

1 kommentar:

Lena sa...

Vilka fina saker. Första gången jag hälsar på tror jag. Jag återkommer..
kram Lena