25 augusti 2008

Awarder + boktips = måndag

Först måste jag bara tacka för alla fina kommentarer jag fick om våra kökshyllor och då särskilt nischen som vi satte in hyllor i! Vi är själva väldigt nöjda, det gav en hel del förvaring till vårt lilla och svårmöblerade kök. Hyllplanen är gjorda av gamla golvplank som vi hade liggande i en bod, vi handhyvlade dem för att få en slät(are) yta och sedan är de profilhyvlade i framkant. Till sist är de linoljade, för att få en lite mer härdig yta. En billig och bra lösning, med andra ord!
Från Marie med bloggen Gula villan i vallen har jag fått två fina utmärkelser, som jag blev så glad över!!! STORT TACK, Marie! Titta in hos henne om du är det minsta intresserad av scrapbooking och cardmaking, hon gör så fina saker!Här kommer reglerna för awarderna;

1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls you’ve nominated

De sju bloggarna jag väljer att skicka vidare awarden till är följande:

Karin med bloggen Karin Lindström, alltid lika trevligt att besöka hennes blogg!

Anna med bloggen Ett hem på landet, relativt ny blogg för mig, som jag gillar skarpt.

Helena med bloggen Vitbalansen, hur proffsig som helst både på layout, fotografering och inte minst att pruta numera!

Hannis med bloggen Hannis hem, som gör de mest fantastiska fynd och visar det ena efter det andra som är vackert.

Kamomilla med bloggen I lilla Kamomillas villa, som kan behöva extra uppmuntran då hon är sjuk, men trots det bloggar friskt.

Tjejen med bloggen Vitt, blandat och lite annat (som det slår mig nu, jag inte vet vad hon heter!) - en nyfunnen bekantskap som intresserar sig för udda djur (!!!) utöver underbara vita interiörer...

Fröken Fräken med bloggen Tusen idéer och en fröken, som är hur kreativ som helst och gör mycket, mycket vackra ting.

Sist men inte minst så kan jag rekommendera boken White on White, av Stephanie Hoppen, om du har 144 kr över och vill titta på inspirerande vita interiörer. Den kom med posten till mig idag, en liten lyx som jag unnade mig nu efter ett halvår som mammaledig. Man kan behöva sånt också!


12 kommentarer:

Vitt och blandat sa...

Hej min blogg vän, ANNELI här ;-D Underbara snälla du *kram* å vad glad jag blev av priset - tack! Nu återstår det bara å se om jag får till det på min blogg så jag kan visa att jag fått den av dig, jag är urusel på det här med tekniska saker i bloggen, alltså hur gör man egentligen?!

Tack oxå för de fina kommentarerna jag fick från dig om min hall =) Nu har jag faktiskt ändrat lite... inte klar än dock. Jag var tvungen att ändra, det kändes inte rätt - men nu är det bättre. Du verkar vara som jag, man flyttar och pysslar, till det blir frid och harmoni på den platsen! Jag ska lägga ut bilder när det är klart så får du se på "friden" =D Jag har en till hall, nere, vad kan den vara 4 kvadrat?! Så jag har minihallar oxå! Kramar/Anneli

Vitt och blandat sa...

A män va 17, jag glömde ju säga att din hall är ju så fin - inte ser den så liten ut? Nä, måla inte golven förresten - dom är alldeles underbara just precis så! Själv vill jag måla trappen vit (inte stegen), men då får man väl fan om man flyttar härifrån - lägenheten är ju liksom inte min. Än, i alla fall..! Kramen från mig igen

Karin sa...

Hej Kristin!
Tusen tack för utmärkelsen,jag blir så glad ska du veta. Tittar själv alltid in hos dig för att se vad du gör och för att inspireras. Sen är du en så possitiv och varm tjej så det gör det hela ännu bättre.

Ha nu en fortsatt skön vecka och många kramar från mig!
Karin

milly Garden sa...

Tack för tippset om boken...nu är jag nyfiken på en sånn!!

Ha det bra!
Kram Marina

Tidsmästarinnan sa...

Hej och stort grattis till dina awarder! De är du verkligen värd!

Och tack för boktipset, den såg inte så dum ut alls!!

Jag gillar dina kökshyllor också, jättefint!
Kram
Susanne

Ett hem på landet sa...

Tack så jättemycket!!!!
Vad glad jag blev!!!
Tycker väldigt mycket om din blogg också!!!
KRAM KRAM

Mysiga lantliga ting sa...

Hej och grattis till dina utmärkelser!
Den där boken verkar ju inte dum, det är riktigt att unna sig lite ibland =)

Kram Johanna

Fröken Fräken sa...

Åh, wow, tänka så väldans mycket! Det muntrade upp min dag både igår och nästa, och nästa, och.. man blir så glad när andra uppskattar det man gör, när hela bloggandet började som en grej som man inte trodde att någon skulle vara intresserad av ;-) Nu ska jag fira vidare med lite äppelkaka och vaniljsås.

Vitt och blandat sa...

Ja'a nu finns det någonting till DIG hos mig =) Kram/Anneli

Kamomilla sa...

Tack snälla du, vad rar du är! Jag niger vackert och är glad, men skickar inte utmärkelsen vidare till någon eftersom jag på den fronten gjort ett principbeslut att hålla min blogg neutral. Jag hppas du förstår. :)

tack ännu en gång!
Kram, Kamomilla

Hannis sa...

Tack!!Och grattis!
Du är ju inspiration för mig!

Boken måste jag kolla in.
Håller som bäst på att fylla på med böcker inför hösten=))

Kram Hannis

Ninis sa...

Kikar in och säger HEJ! Återkommer säkert till denna mysiga bloggis..=)