18 augusti 2008

Mer sköna hem

Idag håller jag på och målar, ni ska få se imorgon vad det blev... så jag visar istället vackra bilder från Sköna hem. Jag måste verkligen slå ett slag för den tidningens nätvariant, det finns gedigna arkiv och mycket inspiration att tillgå (varför gör inte t ex Lantliv likadant? Är man rädd för att tappa läsare av papperstidningen?). Tyvärr är väl deras inriktning lite för modern för mig, men ibland hittar man guldkorn, som det här hemmet eller sovrummet jag visade tidigare.Vitt, skavt och så inslag av mjuka pasteller - sånt gillar jag!

Hoppas ni får en bra vecka och en särskild hälsning till min yngsta syster, som idag börjar jobba och har blivit "stor på riktigt" - lycka till Å!

7 kommentarer:

Kamomilla sa...

Jag visste inte att de har så bra sidor på nätet! Jag måste nog genast kolla. jag tycker också att det är synd att Lantliv har så tråkig sida på nätet när tidningen annars är så underbar!

Hem och Lycka sa...

Håller med, Sköna hem är lite för modern för mig också men ibland så finner man ju faktiskt bra reportage som man känner igen sig i. Dessa bilder tillhör den senare kategorin, så vackra! Hallen var nog min favorit. kram!

Gula Villan i Vallen sa...

Ska genast kika in på deras hemsida. Har inte upptäckt den ännu. Papprena du var intresserade av finns nu på rea hos Magdas.se. Kolla i fyndhörnan! Hoppas Ni har bättre väder än vi har.

//MarieJo

Millas hem sa...

Helt underbara bilder, den inredningen hade jag kunnat tänka mig....vilken minut som helst nu! :)
Superfint!!
Kram Camilla

Lilla Blanka sa...

Wow..härliga inspirationsbilder..man får ju en sån längtan till att inreda sådär..!

Du undrade om symaskinsunderredet. Det var cremevitt och shabby när jag köpte det..blev sååå glad! Bordsskivan har jag byggt själv av rå-spont.

kraaam
Mia

Lilla Blanka sa...

ps tack snälla goa för dina gulliga ord..*kraaaam* blev alldeles rörd :)

Vitt och blandat sa...

Hej och go'morron - jag måste oxå kolla in Sköna hems webbsida, hur underbara bilder som helst.
Jo, lyktan där, själv lyktan är i trä och taket i nån metall. Jag har fler närbilder på lyktan om du kollar under etiketter HALL. Den är köpt på Coop av alla ställen! Pris: 149 kr. Kommer inte riktigt i håg när jag köpte den, i början av året tror jag, har i alla fall inte sett den sen dess..

Igår regnade det HELA dagen, hoppas det blir uppehåll idag - man blir ju så trött av regnet å vill bara vara hemma!!! =) Hoppas att du får en fin dag, kramis å kramen från mig