12 augusti 2008

Efterlängtat överkastMinns ni mina överkastvåndor? Efter att ha funderat hela sommaren så beställde jag till sist från Elsas hem i förra veckan, och igår kom det: överkastet Oliver från Greengate. Jag är så nöjd! Jag tyckte det var finare i verkligheten än på bilderna, och det passade perfekt ihop med stjärnkuddarna som jag sydde tidigare i somras. Jag trodde färgerna skulle vara dovare, men de var klara och fina. Nu känns det som om nästan alla saker till J:s rum är inhandlade och fixade (S ska bara göra en krokbräda och så ska jag sy en hissgardin, men det är ju "småsaker"...) Fattas gör bara själva rummet då ;-) Jag längtar efter att det ska bli klart, så vi kan sätta in allting på sin rätta plats.
8 kommentarer:

Kamomilla sa...

Oj så snyggt!!

Tack för den fina hälsningen hos mig. Det värmde mitt hjärta ska du veta!
Såhär med facit i hand så kan jag nog rekommendera att ni vaccinerar er mot TBE. Det kommer resten av min familj att göra inför nästa sommar. Själv har jag livslångt skydd efter det här. Det är en mycket jobbig sjukdom och jag kan bara tänka mig hur det måste kännas för ett barn att insjukna.

Vaccinet är dyrt och ibland svårt att få tag på men det kan nog vara vär mödan. Mina gulliga föräldrar har lovat betala barnbarnens vaccin. det är en fin gåva tycker jag!
Ha en skön vecka!
Kamomlla

rosenfröjd sa...

det var ett jättemysigt överkast.

kram/
¨M¨

Elzie sa...

Det såg jättefräscht ut. Kommer att bli toppenfint.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

nellie sa...

Jättefint överkast och tack för hälsningen hos mig! Fina vimplar, har du sytt dem själv? Funderar på att göra något liknande.
nellie

Under en vind sa...

Men wow så fint det är!!! Älskar de där marina färgerna!

Ha det gott, kram!

Drömrum sa...

Superfint! Det kommer att bli kanonbra! Elsas hem har så fina grejer, jag är inne där någon gång i veckan och trånar... :-)
Kram
Helen

Hem och Lycka sa...

Blev verkligen superfint, bra val! kram

Annika sa...

Blev ju jättefint med det nya överkastet.... kanon... ja nu kommer hösten med stormsteg... jag gillar inte det vill ha sommar.... men liiiite mysigt är det ju att kunna tända ljus på kvällen.... kram Annika