16 augusti 2008

Sovrum och getingar

Jag tror getingarna känner på sig att det kommer världens regnväder imorgon, här är de som galna idag! Jag har kört geting-volley och smashat minst tio stycken inomhus. När man har småbarn (och särskilt en liten bebis) så är getingar inte inbjudna i huset!

Idag har jag inga egna fotografier på lut, så jag länkar till en artikel på Sköna hem. Lantligt, vitt och romantiskt i torpstil... titta och njut!

Det står att järnsängen är en nyhet från Ikea och kostar 995 kr? Är det möjligt? (När kommer förresten deras nya katalog, jag längtar!) Trästegen att hänga överkasten på kostar 899 hos Village (har för mig att jag läst att även Åhléns har en trästege, men för billigare peng?), jag funderar på att ha något liknande i vårt badrum framöver.

Ha en fortsatt bra helg!

3 kommentarer:

Annika sa...

Köksbilderna i förra inlägget var ju så fina... vad skönt det känns när man fått rensa riktigt rejält... o hu vad mycket hemskt man hittar:) man kan nästan tro att det kommer att gå ut av sig själv... ha en skön helg Annika

Vitt och blandat sa...

Vilken kanonidé att sätta en stege i badrummet!!! Jag har så trångt där nu och fick ju en tanke nu hur man kan göra... hmmmm som om jag inte hade nog många projekt redan =) Vilken fin säng från IKEA, är det en dubbelsäng? I såfall är den ju sjukt billig!
Hoppas du och de dina får en riktigt go fortsättning på helgen, kramar/Anneli

by M sa...

besök min nya butikblogg!

Här på by M finns smycken, väskor, inredning mm. Alla saker är handgjorda, unika och till bra priser. Jag tar också emot egna önskemål och beställningar /Marielle