17 augusti 2008

Strandfynd

Här har jag samlat några fina strandfynd, det är korallbitar och snäckskal från Thailand, slipade glasbitar från Värmdö och runda stenar från Gotland. Nästan lite vemodigt får de ligga under glaskupan och påminna om sköna, soliga dagar. Tack och adjö, sommaren, vi ses nästa år!

10 kommentarer:

Hannis sa...

Vilket fint fat du lagt allt på!
Visst känns det lite konstigt att hösten redan är här?
Gick fort!

Sängen i förra inlägget såg jag på IKEA för nån vecka sen.
Den är jättefin!

Ha det gott/Kram Hannis

Ett hem på landet sa...

Vilken bra idé att lägga strandfynden på ett fat under en glasklocka!!! Den idén ska jag nog ta efter, såg så mysigt ut!!!

Tänk va sommaren går fort. Augusti brukar ju kunna va solig ch varm, men i år bara regnar det, känns riktigt ruggit och kallt idag. Vi får hoppas att hösten även bjuder på klara soliga dagar, för då kan ju hösten vara riktigt härlig.

KRAM KRAM

Drömrum sa...

Ja visst är det lite sorgligt? Men hösten kan ju vara skön och sedan tycker jag om jul... november är ingen rolig månad...
Fina bilder!
Kram
Helen

Viola sa...

Hej, det blev så fint att lägga dessa rara ting i en glaklocka, tack för ídén, Ha det bra i veckan som kommer Viola

vacker i brunt sa...

så fint det blev under kupan....du får titta och minnas de ljumma vindarna sen i höst mörkret...

Vitt och blandat sa...

Hej, hej =) Jag tycker det är så bamsefint när man har olika stolar - men ger dom en samhörighet just genom att klä dom i samma tyg!

Så fint du gjort med stenarna under glasklockan - å så mycket inspriation och idéer jag får av dig! Har förövrigt gjort en total renovering av bloggen, vad tycker du - bättre nu eller tidigare?....

Usch - måndag i morgon... jag säger som Dockan i Dunderklumpen "jag vill inte - JAG VILL INTE" Även om jag älskar mitt jobb, vill jag bara vara hemma å PYSSLA, FIXA å MÅLA just nu =D Varma Kramar/Anneli

Vitt och blandat sa...

Jo för 17 - jag glömde ju säga att vi köpte När Åkes mamma glömde bort. Det var ju skitbra =) Lille P hade stora ögon efteråt å sa "mamma --- vilken konstig mamma Åke hade, varför var hon en drake å varför tog hon ledigt från jobbet?" Jag svarade att jag oxå brukar vara en drake ibland men att det inte syns på utsidan å ledigt från jobbet tar jag ju oxå ibland!! Ja - då var allt okej med Åkes mamma tyckte han =)

Hon är bra, Pija!

Åsa sa...

Men syrran! Det är faktiskt inte slut på augusti ännu! Jag är helt säker på att det blir fint och varmt än gång till... trots att det ser lite dystert ut just nu måste medges. Lämnade ett ganska så varmt väder i Gbg för ett ösregn i Jkpg, men nu är jag i alla fall här och imorrn smäller det (avdelningsresa till Nydala kloster *fniss*, men det är ju ett bra sätt att hälsa på alla till en början i alla fall). Hör av mig i veckan och kanske kikar förbi nån dag om jag kommer hem!

KRAM KRAM

Vardagens guldkorn sa...

Vad fint! Känns vemodigt att det är så långt till nästa sommar. Kommer sakna värmen och ljuset!
Hälsningar Linda

Vitbalansen - Helena sa...

Härligt med lite sommarminnen nu när hösten snart är i antågande! Jag gillar verkligen hösten, så för min del gör det inget att den snart är här :-). Väldigt, väldigt fint fat du har lagt sakerna på.

Ha en fin måndag, hoppas att solen skiner på höglandet också!

Kram från Helena