11 februari 2009

Brädor med text till salu igen

Idag har jag gjort två nya skyltar på gamla brädor. Jag fick en väldigt positiv respons på mina julbrädor (som såg ut såhär), och har fått förfrågningar om jag inte kan göra fler - nu fanns det tid för det. Den här gången tvättade jag av den gamla limfärgen lite slarvigt, så att brädan fick en väldigt shabby look.De två nya brädorna har texterna YOU ARE MY SUNSHINE [obs! är såld!] respektive LIVE LAUGH LOVE. Det är vit text på den avskavda brädan. Tänk på att den gamla färgen på brädorna är limfärg, så det går inte att torka av brädan med något blött! Brädorna är gamla takbrädor från ettt 1800-talstorp, ca 3 cm tjocka, med gamla spikhål och spont, väldigt rustika. De kostar 150 kr/st inklusive frakt inom Sverige (de är ganska tunga eftersom brädan är så gedigen).

Hör av dig till mig ifall du är intresserad av någon bräda (mailadress finns i högerspalten).

15 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Åh så läckra!
Blev så sugen på Julbrädorna.

Kram Maud

Lilla huset på prärien sa...

Så fina Kristin! Jag har tyvärr ingen plats för någonting mer i mitt hus känns det som. Jag går och samlar på mig och tänker "det ska jag ha när badrummet blir färdigt" ... men badrummet blir aldrig färdigt :(

:) Idag köpte jag lite mer vitt porslin. Hördu... har för mig att du visat att du köpt ett porslin någon gång med sk "pärlkant" stämmer det eller?

Kram J

Lilla Fröken Bråttom sa...

Underbara brädor!
Kram A-S

Hem och Lycka sa...

Kanonfina och jag är hemskt nöjd med min julbräda som nu vilar i förrådet och tas fram i november igen. Och när det vankas barn här ska den stå i barnkammaren!

kram

Fröken Fräken sa...

Jättefina, de lär nog säljas när som helst! Snart får jag nog ta och börja sälja lite pysselalster också, om någon vill ha dem, för det börjar kanske möjligen bli lite trångt här hemma...

Ja, och tänk att den snygga Klippanfilten fick herr Fräken i julklapp från sitt jobb. Slår min tråkiga jobbjulklapp (en frågesportsbok) med råge.. Något att kura med. Fast idag är det extrafruset så därför blir det lite bubbelbad. Jag fattar inte vad som har hänt - jag frusen??

Så ni är alltså riktigt tåliga vad gäller snö? Hum hum... jag tror att jag måste försöka ta några foton på de groteska snöhögarna som är här i helgen. Men skyll inte på mig sedan om du får hemska mardrömmar om att det aldrig blir sommar och grönska efter att ha sett de bilderna...

Himmelbit/Njut en smula sa...

Hej på dig!

Åhh vad fina!!! Fastade speciellt för "You are my sunshine". Den låten sjöng jag för M när han låg i magen och sjunger fortfarande när vi myser :-D. Vi kanske skulle idka lite byteshandel du och jag? :-D.

Kram kram

Kamomilla sa...

Vad roligt att du orkar pyssla igen! fina brädor, härligt rustika!

Karin sa...

Hej Kristin!

Brädorna är underbara och jag är så glad för min. Den står fortfarande framme! Men mina små är ju snälla så det passar så bra *skrattar*.
Imorgon ska lilleman få gå till dagis. Vi har varit ute en stund idag och han orkade ganska bra. Annars så har han varit så skakig efter sin höga feber. Det är så skönt vi börjar bli friska äntligen!

Jag skulle också plockat i körsbärsblommor idag, men det kom något i vägen. Måste ut imorgon och klippa lite!

Ha det så bra min vän!
Varmaste kramarna

Karin

Det vita dårhuset sa...

Halloj!
Vilka härliga plankor!
Ska ta och beställa en av dig sen!
Kram Erika

Anne sa...

Hej!
Vilka härliga, fina brädor!
Vad dukig du är!

Hoppas du får en fin dag.
Hälsningar Anne

Maria renoverar 1920-talshus sa...

Hej!
Jättefina texter. Jättefina skyltar.
Kram Maria
http://mariarenoverar.blogspot.com/

sussie sa...

Men va gullig blogg ja kommer komma tillbaks.. va fina brädor..kram snowwhite-sussie.blogspot.com

Anonym sa...

Vilken trevlig och inspirerande blogg!!! Vad mysigt med en gård och djur (ja å jobb också..hm).
Hit kommer jag tillbaka.
Ha en bra kväll!

http://rosalucia.bloggagratis.se

Sandras älskade hem sa...

Hej!

Jätte fina brädor, de var superfina :)
Du är jätte duktig!

Ha en jätte bra kväll.
Kram Sandra

Lisa Andersson sa...

fiina saker och härlig blogg som alltid! en liten fråga bara, vad använder du när du skriver texten? alltså har du gjort egna mallar eller finns de att köpa? du behöver ju såklart inte svara! ha de bra!