07 juni 2009

En svart pjäs

Oj, det blev en hel veckas paus, det var inte meningen. Nu går verkligen allting i hundra knyck, tycker jag. Man hinner inte allt man vill, men man hinner en hel del. Vi har fått vår nya svarta spis "Nostalgi" från Gorenje, det var ett lyft för hela köket, tycker jag. Såhär såg det ut innan. Jag ser nedan att jag inte lyckats dölja kaffebryggaren till vänster, men ni får väl blunda för sladd och apparat... ;-)



Nu ska jag snart skjutsa J till hans tredje barnkalas den här helgen. Som sagt, det går i hundra knyck...

11 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Oooh vilken snygging!! Verkligen ett lyft för köket! Den nya spisen för tankarna till en järnspis tycker jag, passar så bra in.
Men... varför skulle du gömma bryggaren? Dom flesta av oss har väl en framme på bänken? Hihi! Neeejmen, jag vet hur det är! Man vill ju få till så stilrena bilder som möjligt, fast ibland orkar jag inte stajla, det får bli som det blir.

Hoppas du får en lugn söndag trots allt, kram Ann-Christine

Lilla huset på prärien sa...

Hej Kristin!!

Ja det blev verkligen superfint med den nya spisen. Och alla har vi kaffebryggare så det är ingen fara med den minsann. Själv har jag en stor o ful en som jag hoppas få byta ut snart...

Ha en fortsatt skön söndag. Här har det också varit kalas för sonen.

Kram Jenny

Våglyckan sa...

Åh, vilken läcker spis. I like a lot! Ha en bra söndag och stå inte för mycket framför spisen nu ;-)
kram från mig
/maria

Åsa sa...

Riktigt snyggt blev det! Härlig med en sån snygging till spis! Nu kan du baka med fröjd ;-)

Kram på little sis

Marie sa...

Här går det också hundra knyck, jag tycker inte jag hinner med någonting. Konstigt att det alltid blir så här vid den här tiden på året!!!!
Eran nya spis är verkligen jättesnygg!

Ha en bra vecka Kristin!
Kram Marie

Made in Persbo...Carina sa...

Så snyggt det blev med spisen! Har inte sett svarta spisar så mycket tidigare men det är ju superläckert och kul att ha något som inte alla andra har.
Kaffebryggaren känns bara befriande :)

Kramelikram på dig vännen!
/Carina

Kamomilla sa...

Fadringens alltså vilken skönhet!! Det lyser nog grönt av min avund ända dit nu, det är jag säker på!!! Gud vad snygg den är!!
Lyckliga du! :)

LOPPISLIV sa...

Wow, vilken snygg spis!!! Just en svart spis har jag inte sett innan. Alla guld detaljer till det svarta på spisen är så vackra. Ha en fin dag. Kram Paula

Viveka i Bläckhornet sa...

Wow...vilken skönhet. ensån vill jag också ha. Men vi skulle behöva göra ett ordentligt lyft i köket så då får jag väl vänta tills dess...

Kram Viveka

Fröken Fräken sa...

Vilken läckerrbit!! Törs ni laga mat på den? Hade den stått hemma hos mig, så hade jag nog ständigt stått där och putsat med trasan och hojtat "Akta spisen!" så fort någon närmade sig den...
Ingen ny spis här dock, plus att det är måndag, så då blir det hämtmat till middag ;-)

Ingrid sa...

Snyggt det blev! Förstår att du är nöjd!!!