24 mars 2010

Badrum pågår

Vårt badrum börjar ta form. Idag har det flytspacklats, kanske kommer golvläggaren och lägger klinker imorgon. Jag tittar just nu på massor av badrumsbilder för att få inspiration att inreda och visar här tre bilder som jag lånat från underbara bloggtjejer.
.
Den första bilden tror jag kommer från den tyska bloggen White Living. Underbart vackert, eller hur? Tycker det blir så vackert med slitna, grå detaljer mot det vita.
.

.
Ett annat badrum jag inte kan se mig mätt på, är Carinas badrum. Hon har bloggen Made in Persbo. Hon har det mest personliga badrum jag sett, tror jag! Fullt av härliga lösningar som verkligen är annorlunda i positiv bemärkelse. Grått och vitt går igen även här (ni märker min faiblesse för detta!).
.

.
Sist men inte minst, så tycker jag också Maries badrum är helt outstanding. Hennes blogg är ju Min lilla veranda. Där går allting vitt-i-vitt, så vackert, så vackert...
.

.
Om ni går in på ovan nämnda bloggar och söker på inläggen om badrum så hittar ni fler bilder och mer inspiration! Ha nu en fortsatt bra vecka i tövädret - äntligen känns det som om våren har kommit!

12 kommentarer:

Nina`s Lantliga med Pamp sa...

Ja du, det är inte lätt det där. Vitt och grått är ju oslagbart och att ha en personlig touch på det hela är också viktigt tycker jag. Snart kommer det bli våran tur här hemma så.....hu....svettas bara jag tänker på det :))
Lycka till tjejen.
Kram, Nina

Nordingården sa...

Ja, Marie och Carina har helt overkligt vackra och ljuvliga badrum men ditt kommer säkert bli döfint det med när det är klart! Vilka vackra ägg du tillverkat!!! Mari.

Hallingstad sa...

Skønne badeværelser! Jeg er sikker på at dit bliver lige så flot - glæder mig til at se det færdige resultat:) Tak for at du har linket til mig, Kristin!
Knus; Heidi

LenaS sa...

Åh vilka härliga bilder ska bli kul att få se ditt sen.
Ha en fin kväll!
Kramis/LenaS

Vintage House sa...

Ja det är verkligen vackra badrum du visar:)
ska bli kul att se ditt färdigt.
vi gjorde om vårat när vi flyttade in för 5 år sedan och jag har inte tröttnat än..
kram
sandra

Made in Persbo...Carina sa...

Hej gumman!

Hi, hi...roligt att se att mitt badrum är med och inspirerar dig!
Ditt kommer säkerligen också bli jättefint, det är jag helt säker på! :)

Kram på dig raring!
Carina

Fågel Blå sa...

Åh så underbara bilder!
Ha en fin dag!
Kram Kathrine

Liten Bod sa...

Så vackra badrum! Jag kommer aldrig att få med gubben på att skapa ett vitt hem. Igår när vi tittade på Fuskbyggarna blev jag helt tårögd över det nya vita köket de fick, men maken började genast oja sig över hur fult det var med helt vitt.... :( Dubbelsuck! Jag får fortsätta smyga in saker här och där. Dina ägg blev ju jättegulliga, ett under att något blev klart under badochmiddagstid! Kram, Tina

Karin Lindström sa...

Hej Kristin!

Ja, vilka ljuvliga badrum! Jag drömmer alltid om ett stort lyxigt badrum, men jag får än så länge nja mig med våra små krypin. Men det är alltid underbart att drömma lite;)

Vad skönt att ni är på gång. Ska bli spännande att se hur ni gör!

Ha en fortsatt bra vecka!
Många kramar
Karin

Romantiska Hem sa...

Ja jag håller verkligen med dig, visst är det helt otroligt vackra badrum! Jag skulle verkligen inte tacka nej till något av dem! Tack var det egentligen jag skulle komma hit och skriva, ler. Vi har idag fått dina fantastiska bilder!!!! KRAM Petra

Annika sa...

Slukar alla badrumsbilder jag finner så nu ska jag kolla runt bland dina tips.... utifallatt man kanske får renoverat en dag... gillade dina underbara ägg... Kram Annika

Sanna sa...

Hej,

Fina badrumsbilder. Dina påskägg gillar jag!

Ha en skön påskvecka,
Sanna