13 mars 2010

Vårljus

Nu har ju äntligen takdroppet kommit igång, men jag är fortfarande inte nöjd! Snön smälter så långsamt - jag längtar efter riktig vårvärme, inte bara några futtiga plusgrader mitt på dagen och iskalla nätter (vi har ca -10 grader varje natt). Solen skiner i alla fall, så lite nöjd är jag ändå. Har passat på att fotografera mycket inomhus nu på förmiddagen.
.

.
Jag köpte mina första små påskliljor i veckan. Det är inte klokt att det snart är påsk! Men det är väl all snö som gör att det inte känns som påsktider direkt. Jag börjar bli allvarligt oroad över att mina små djurbebisar som kommer i vår får en hemsk kall start. Fåren kan börja lamma i slutet av mars och Smillas fölunge kommer en månad senare. Måtte det vara varmare då!
.
Ser ni den fina gjutjärnskrukan på skåpet? Den finns på Åhléns nu för en överkomlig peng... Jag gillar krukor på fot!
.
Ha en skön helg!

10 kommentarer:

Madame Petite sa...

Kristin du underbara tösafia, jag blev så berörd och glad av dina rader.... gudars vad du träffade hjärtat mitt! Tusen tack för dina rader om ditt liv... och för dina värmande ord om mitt!

Påskliljorna värmer och det mjuka ljuset är som balsam för en vinterfrusen själ!

Många kramar från Jenny

Louise sa...

Vacker vårbild!

Kamomilla sa...

I och för sig så är det bra att nätterna är lite kalla än, för om allt smälter på en gång så blir det ett vattenkaos utan like... Men visst- man längtar!! kändes hemskt att vakna i förrgår när det hade snöat på natten... uh ändå..

Ljuva Drömmar sa...

Visst är det härligt att solen värmer oss på dagarna men jag håller med om att det går för sakta.

Förstår att du är lite orolig för de nya små djuren ni ska få, kan inte vara roligt att födas mitt i all denna snö...

Vi håller tummarna för en massa värmande sol!

Kram Maria!

LenaS sa...

Visst är solen underbar men den får gärna värma ännu mer ;o)Bilden är helt underbar och krukan ska jag kika om de har på vårt lilla Åhlens.
Ha en fin dag!
Kram/LenaS

Marie - Sofias syster! sa...

Köpte också påskliljor nyss, DET är ett vårtecken det! När man vill ha gula blommor! Tack för tipset om den snygga urnan, gillar också när det kommer upp på fot!
Ha en underbar dag!
Kram/Marie

Millygarden sa...

Vacker kruka med påskliljor i.det är ju snart påsk helt otroligt att tiden går så fort!

kram Marina

Fröken Fräken sa...

Jag tänker fortfarande att det måste finnas något fiffigt sätt att få snön att smälta snabbare.. visst är takdropp mysigt, men lite mer fart vore trevligt!! ;-) Men tänk så glad man kan bli av att väckas av solens strålar! Här tror jag ju inte att vi har sett det sista snöfallet, men vi har sluppit ifrån det värsta decembermörkret åtminstone!
Och snart blir det påskledigt!!

Bricole et casserole sa...

What a beautiful clock !

Quelle belle horloge !

I will be so happy if you let me a note on my blog,

Bricole et casserole

♥ A Cup Of Emilia ♥ sa...

Ja, tiden går verkligen fort. Man kan inte tro att det snart är påsk :) Vilken fin bild du har tagit och krukar är verkligen helt underbar! Kram