08 januari 2008

Av blad blir man glad

Av blad blir man glad, så säger i alla fall Mamma Mu i en bok som J har. Och jag håller med, för titta vad jag hittade på en övervintrad pelargon, nya späda blad...

3 kommentarer:

Marie sa...

Haha, Mamma Mu säger många kloka saker! Man blir verkligen glad av blad, din bild ger mig hopp om våren. Vilka fina saker du hade fyndat i förra inlägget, jag älskar sådana fat!

Ha en bra tisdag Kristin!
Kram Marie

Sophie sa...

Ja, man blir glad av blad. I alla fall nu när allt är grått och trist och man längtar till våren. Man är ju så trött jämt, i alla fall jag.

Tack, för kommentaren om hundbäddarna. Skrattade när jag läste om hur din hund beteer sig när du tvättar hennes kudde. Min hund gör precis likadant. Hon blir helt förstörd och vet inte var hon ska ta vägen någonstans. Går och blänger på mig och lägger sig sen demonstrativt på det hårda klinker golvet i hallen. De är ju för roliga. :)

Funderar på att åka till Nässjö i slutet av nästa vecka, så då kanske jag kan titta förbi. Om du kan förstås. Vi får se.

Ha det bra/ Wilmas vind

mittiminvillervalla sa...

Hej på dej!

Är ute och försöker hitta nya bloggar att besöka. Alltid kul! :o)
Då hamnade jag här! Vilket paradis du bor i. Väldigt vackert både ute och inne! Kommer gärna in hit och hälsar på dej igen :o)

Ha det bra!

Monika