05 januari 2008

Den efterlängtade fortsättningen

Nu går den att förbeställa, den efterlängtade fortsättningen på Jeanne d'Arc Livings "Franske stemninger". Boken heter "Franske fornimmelser" och fokuserar på trädgård och inredning av den. Har inte sett något officiellt omslag på den, men här är några bilder som är hämtade från boken. Man kan förhandsbeställa boken på Hem Ljuva Hem. Om den nya boken är lika härlig som den första, så är 449 kr välinvesterade pengar!


7 kommentarer:

Lilla Blanka sa...

Ja visst verkar den lika härlig som "del 1" ? Jag har tänkt att göra ett inlägg i morron om boken, jag har omkring 20 bilder från boken och tror det blir bra att göra ett "eget" inlägg om den :)
Titta gärna in då :)
Kram vännen
Mia

Kristin sa...

Hej Mia, jag beställde boken nu så nu är det väl bara att vänta...!!!! Ska bli jättespännande. Jag kikar in till dig imorgon och lovar att inte dregla över bilderna för mycket... ;-)

Karin A sa...

Så underbart! Jag har faktiskt inte läst Franske Stemningar heller även om jag gärna vill. Trädgårdsboken borde ju passa mig i alla fall. Ha en härlig lördag!

Kram Karin

Marie sa...

Den där boken vill jag absolut ha, den verkar lika underbar som den första.

Trevlig kväll!
Kramar Marie

Lilla Blanka sa...

Nu är bilderna på plats..22 st hade jag hihi, åh jag måste oxå beställa boken - har glömt av hihi
Kram
Mia

Sophie sa...

Den boken skulle man gärna vilja ha. Har den första och det är ju jättefina bilder i den. Får väll börja spara, för den kostar ju en slant :)

Hoppas allt är bra med dig/ Wilmas vind

Kamomilla sa...

Vackra vackra bilder...