12 februari 2008

Blommor och bebisar

Har ni också sett bilderna som Anne Geddes tar? Jag tycker de är så söta, roliga och annorlunda! Anne Geddes är född i Australien men bor i Nya Zealand. Förutom att hon fotograferar barn sedan 25 år tillbaka, så driver hon även ett kläddesignföretag för barn. Hennes hemsida finns här.

PS: Kan säga att sådär trångt som bebisen har det på första bilden, så känns det i magen nu! ;-)

10 kommentarer:

HannaH i Det stora grå huset sa...

Håller med dig, hennes bilder är för härliga!

Vad hemskt för din son med trumhinnan. Det samma hände min 3-åring när hon var ca 10 mån. Otäckt, för hon klagade knappt, det började rinna ur örat annars vet jag inte om vi ens märkt det. Därför är jag lite extra nervig med de små, det är ju inte säkert att de klagar så mycket som man förväntar sig...
Sköt om er!
Kram Hanna

Sophie sa...

Vilka fina bilder, har aldrig sett dem innan. De var super mysiga.

Tavlan köpte jag på cosas, den var väl lite i dyraste laget, men jag har så länge viljat ha en sådan tavla. Det fanns fler tavlor och grejer av Ylva Skarp på cosas, så gå in och titta.

Hoppas allt är bra med dig och att din son har blivit bättre.

Kram Sophie

vacker i brunt sa...

hennes bilder är fullkommligt underbara!!!!! Trodde inte att hon fanns kvar...har flera kort här hemma med hennes bilder från tidigt 90-tal...ska genast gå in på hennes sida!!!!

Sandra W sa...

Jag älskar oxå Ann Geddes bilder. Men just dessa har jag inte sett tidigare. Du har förresten fått mail från mig. Trodde nästan att du fått bebisen nu.

Kramar Sandra i Nässjö

Karin sa...

Jag har aldrig sett bilderna tidigare, dom var ju för härliga. Jag kan även tänka mig min lilla kille i en "baby bear" dräkt. Ursöta saker.
Tack för inspiration och var rädd om dig!
karin

Marie sa...

Hej Kristin!

Jag älskar hennes bilder, de är helt ljuvligt söta! Nu måste jag kika in på hennes hemsida och titta mera.

Ta hand om dig!
Kramar Marie

Design by E sa...

Hej Kristin!!
Åh vilka fina bilder..vackra!!
Tänkte fråga om ett tips..jag gjore ju min sida i torsdags och ska lägga ut en sidmeny där de står ex, möbler, sovrum,kök och sen ska jag lägga till ex 8bilder till sovrum, som sen då kommer upp när någon klickat där och ser 8 bilder på sovrum..oj..men hur gör man då..har klurat men kommer inte fram till de???tacksam för hjälp för du verkar ju va en fena på detta!!kram Elizabetth

Kamomilla sa...

Hennes bilder är underbara! mest gillade jag den där sista bilden, den ungen ser så rysligt belåten ut. Man blir glad av såna foton. :)

Jag förstår att det känns trångt nu... Huh. Kämpa på :)

White Season sa...

Vilka fina bilder, nej dom har jag inte sett tidigare. Vilken fin blogg, hittade jag ju tack vare dina gulliga kommentarer hos mig. Jag ska kolla lite mera här, ha det så bra, Kram Malin

Mamma C sa...

Vilka söta fina bilder det var på bebisarna. Det var en fin blogg du hade oxå. Första gången jag är här.