27 juni 2008

Dags att bänka sig

I ett litet hus som vårt och med ett kök som inte är det mest lättmöblerade, är det inte särskilt lätt att ha en stor matplats. I vår utbyggnad blir det en matsal, men fram till det är klart, så får vi vackert tränga ihop oss i köket. Det är då en bänk är så smart att ha! Den står normalt sett på verandan, men när vi behöver extra sittplatser flyttar vi den bara till köket. Det är en smidig lösning och den passar bra ihop med det övriga möblemanget, tack vare att allt är vitmålat. Med några kuddar på så sitter man bra här!

7 kommentarer:

All Things Blue sa...

Hvor hyggeligt. Har også en bænk ved spisepladsen - og den er faktisk svensk.
Mange hilsner!

HVIDT-WHITE sa...

Hvilken fin blog du har:-) Og tusind tak for din søde kommentar på min blog - selvfølgelig får du linke til mig, det sætter jeg veldig pris på:-) Jeg kender til det dèr med at ville inreda hele huset i hvidt, men at man må gå på kompromiss med familien og ha lidt farver også;-)
Kram P

Gårdsromantik sa...

Det var ju riktigt fint - har sett i andra bloggar att de tar in bänkar så du är ju riktigt trendig!

Kram Maud

Åsa sa...

Oj, vilken total blogg-makeover du har gjort! Så fint det blev... Om jag blinkar lite med mina ögon (som bara en lillasyster kan) kanske du kan visa mig några trick? Jag tycker min blogg har blivit tråkig och vill piffa till den lite. Båten är tråkig, tråkigare än vanligt...men jag har köpt mig en toblerone att smaska på för att liva upp stämningen. KRAM!

Elzie sa...

Vad smidigt när man kan bära in möblerna. Tyckte den såg riktigt fin ut. Något sånt skulle jag vilja ha på vår framsida. Undrar om jag hittar någon någonstans?!?!
Hoppas ni får en bra helg.
Kram Elzie

milly Garden sa...

Glimten av ditt kök ser så mysigt och hentrevligt ut! Den fina trädgårdssoffan är verkligen en vill ha!! Passar verkligen lika bra ute som inne när extra sittplatser behövs.

Trevlig Helg!
Marina

Leva som jag sa...

S¨snyggt du har, fina bilder du visar!! Hoppas att du får en härlig helg
kramar Malin