26 juni 2008

Såhär tyckte ni

Nu har jag äntligen haft tid att sammanställa era synpunkter från tävlingen. Det var så mycket bra åsikter där, så jag är alldeles överväldigad! Det här är vad ni vill ska finnas med på bloggen:

Före/efter på möbler/loppisfynd (9 st)
Renovering hemma (5 st)
Barnrum (4 st)
Detaljbilder (4 st)
Shoppingtips (3 st)
Trädgård (2 st)
Blommor/blomsterarrangemang (2 st)

De här sakerna fick 1 röst vardera: fiffiga lösningar för förvaring, pyssel, fula saker hemma, byggnadsvård, foton på längre avstånd, veranda, sovrum, kök, exteriörbilder, kortare text, längre text, porslin/keramik, och om min pappa (och hans antikaffär).

Det är intressant att se att man tycker så olika, det var flera stycken som sa att fotografierna på detaljer var bra, någon annan tycker att jag ska fota på längre avstånd så man ser helheten bättre. En tycker jag ska korta texterna, andra tycker om texterna som de är. Jag ska tänka på allt, men jag kommer nog fortsättningvis skriva och fota som jag själv känner mig mest bekväm med, jag tror det är svårt att "göra om sig" just på de områdena. Men ni gav mig ju en massa uppslag på vad ni vill se så det kommer jag att visa framöver!

Jag vill passa på att visa det fina hjärtat som jag vann hos Vita hjärtan och rosa drömmar. Tänk att jag har haft turen att vinna i tre bloggtävlingar på ett halvår nu, jag som aldrig vinner om jag köper lotter eller så! Den här vinsten var ett jättefint, härligt hjärta som jag hängde som dekoration på vitrinskåpet.PS: Jag bytte layout på bloggen och då försvann en massa html-koder och länklistor... så jag jobbar på att få tillbaka det...

2 kommentarer:

Miafialottan sa...

Hej hej!
Jag tycker du ska fortsätta på samma sätt som tidigare med din blogg, det är ju en av mina favoriter! *smicker* Vad fint du gjort om här förresten! Och vad kul med en bild på dig och dina barn, trevligt att få ett ansikte på en person det nästan känns som man känner, trots att man bara är flitig blogg-besökare :)
Själv gömmer jag mig nog ett tag till *fniss*
Ha en bra dag!
/Miafialottan

Vita hjärtan & rosa drömmar sa...

Hej hej!
Om det går bra så lånar/kopierar jag din bild på hjärtat, vill gärna spara den och ev lägga upp den på min sida om det är ok =)
Den var så fin och alla mina "hjärtbilder" tenderar att se likadana ut (fotade på samma ställe) =)
Kram Malin