09 februari 2009

Småpyssel

Hej på er, hoppas ni har haft en bra helg. För vår del känns det som att det varit en helg i långsamt tempo. Vi har varit förkylda allihopa och mest tagit det lugnt. Jag har pysslat till några skyltar. Jag hittade svarta små skyltar från Bloomingville som jag tryckte text på med hjälp av mina pandurobokstäver. Jag gjorde "toa", "tvätt" och "bad". Badrumsskylten kan jag inte hänga upp eftersom det rummet är långt ifrån klart, men de andra kom upp på dörrarna. Nu slipper folk gå fel... Ser ni min hemska tvättstugedörr? Den är inte alls shabby utan skabbig och den står på min åtgärdslista, vi får se när det blir dags för den...


.
Jag har haft lite kryddburkar i en omålad trälåda. Nu fick lådan en omgång vit färg, och så tryckte jag texten "thyme" på ena kortsidan. Det såg lite trevligare ut, tyckte jag.
.


Jag önskar er en bra vecka allihop, och ber om ursäkt för att jag just nu inte hinner skriva kommentarer hos er alla. Jag har också fått några utmaningar, men jag är inte så mycket för utmaningar, så jag hoppar över det och ägnar min blogg åt annat (jag hoppas inte ni tar illa upp). KRAM!

16 kommentarer:

Helena Dovier sa...

Vad tjusigt det blev! En bra idé som jag gärna lägger på minnet. Jag har också en uppsättning Panduro-bokstäver, men det ser ut som att mina är lite mindre än dina. Hur som helst, toppenbra idé att använda dem till att trycka på skyltar och på trälådan! :-)

Hoppas att ni är på bättringsvägen allihop!

Kram från Helena

Lilla huset på prärien sa...

Så fina Kristin! Smart att sätta sådana små skyltar på dörrarna så man vet vilken man ska springa till om det blir kris *ler*

Själv sitter jag i kö nu och hoppas på biljetter till Madonna-konserten... låååång väntan! Slår vad om att de är slut när jag kommer fram (pesimisten)

Kram Jenny

Det vita dårhuset sa...

Vilken vacker dörr ni har! Vill också byta ut våra till riktiga trädörrar..
Ha en bra dag!
Kram Erika

Fröken Fräken sa...

Ja, även om jag till slut fick tag på en variant av dina Pandurobokstäver, så är dina mycket finare! Mycket finare!! Helt klart ett snyggare typsnitt. När jag ska till Stockholm nästa gång, ska jag försöka smita in på Kreatima och se om jag inte ska slå till på deras bokstavsstämplar.. om de finns kvar, och om jag inte blir lika snål som förra gången alltså.

Ja, det finns hopp om liv! Går här och släpar fötterna efter mig samtidigt som jag försöker städa lite, och vädra ut all känsla av magsjuka. Får jag inte städa undan lite nu känns det ju som att man kommer att bli sjuk igen, bara av att se eländet. Jag är så ovan att känna mig så här trött i kroppen och utan energi att jag inte riktigt vet hur jag ska bete mig. Ligga på sofflocket är ju vanligen inte min melodi...

Martina Andersson sa...

Hej på dig min vän!

Hoppas att allt är bra och att din helg varit lugn och skön? Kikar in lite hos dig och njuter så klart som vanligt av din underbara blogg! Man blir så inspirerad varje gång man är här hos dig!
Va rädd om dig och njut av måndagen Kram Tina

Lina sa...

Tänk vad man kan göra gamla lådor fina med lite färg och text. Det blir ju som helt nya. Kul idé med skyltarna tycker jag. Ska nog prova mig på lite sådant med.
Kram Lina

Hem och Lycka sa...

Grymt fint med de tryckta skyltarna och lådan! Tänk vad lite stämplar kan göra för helheten..

Grattis - du vann prylfickan i tävlingen hos mig! Maila mig på maria@hemochlycka.se dina adressuppgifter så kommer den snart på posten.

kram

Kamomilla sa...

Härligt småpyssel mitt i förkylningen. Jag är också sjuk, och har spenderat hela dagen framför datorn... kanske inte så sunt...

Sjöboden sa...

Hej!
Så superfina skyltar och lådan blev jättefin!

kram C

Snuttan sa...

VAD FINT DU GJORT.kRAM

Hannis sa...

Vilken underbar kryddlåda du fixat till!
Hoppas att ni mår bättre nu.

Kram Hannis

Anonym sa...

Hej!
Sitter och surfar runt på jakt efter fina bloggar och hittade till dig ifrån Fröken Fräken!
Glad att jag hittade hit.
Vad fint det blev med tryckta bokstäver på skyltarna till dörrarna och på kryddlådan!
Ser fler och fler som använder dessa från Panduro... måste ta mig till grannstaden som har panduro och inhandla, det ser jag det!

Bra jobbat med det bruna skåpet förresten! vilken skillnad!

Hoppas du har en fin dag
Hälsningar Anne

Nettan sa...

Så fint det blev..å tycker att den "shabby" dörren gör sig väldigt bra på bild i alla fall!;-) använder oxå stämplar, shabloner och bokstäver flitigt!!
Kram Nettan

Lina sa...

Fina skyltar Kristin! Jag blev sugen på att göra en liknande till vår toa, trots att det inte finns någon chans att gå fel... Känns smart att investera i ett sånt där panduro kit.
/Lina

Cecilia sa...

Vad fina skyltar! Hos mig undrar folk alltid var toaletten är eftersom den ligger separat från badrummet, kanske borde jag hänga upp en skylt...

/Cecilia

Anonym sa...

Va fint m egengjorda skyltar!
Snyggt m svart & vitt! =)
Men vad är/betyder "thyme"?? (ja blev nyfiken hihi!)
Kram/M.