25 augusti 2007

Kanske ändå

... ja, kanske hittar det tillbaka någon form av inredningslust i mig. Har suttit nu och läst ikapp på många av era fina bloggar och nu känner jag kanske att det börjar vakna en liten längtan att fixa igen. Annars tycker jag sommaren mest har gått åt till att vara trött och må illa, bortsett från de "ryck" jag hade i juni.

Kom igen - ni kan väl räkna ut vad det är... det vet jag att ni kan.

Borde vara rätt okej att avslöja det vid det har laget. Har nått fram till v 14. Får jag be alla hålla tummarna att det går vägen? Vi har inte så bra "track record" nämligen så extra tummar kan behövas.

Jag var i Stockholm på konferens i veckan men hann även med lite shopping innan hemresan. Uppe på Karlavägen fick jag bita ihop lite för att gå förbi Homes in Heaven (med vackra vita ting som skrek efter mig) och istället styra in på Big Belly. Så inte en endaste lite inredningspryl fick jag med mig därifrån, dock ett par - ännu alltför stora - mammabyxor och -tröjor. Tala om fokusskifte.

6 kommentarer:

Tina sa...

Grattis!
Jag sa ju att det nog skulle gå vägen den här gången!

Håll till godo, snart kommer de riktiga höstfärgerna då kommer nog pyssellusten tillbaka också... Höstlöv och rönnbär, det är nästan så jag önskar bort den här hopplösa sommaren!
Kram

Marie sa...

Grattis Kristin, vad roligt. Lovar att hålla tummarna!
Ha en bra vecka. Kram Marie

Anonym sa...

Hej!
Trevligt att det går bra med magen "viza".
Du kommer snart ha din lilla buse här och J får vara en stolt storebror.
Kram
//Caroline

Jeanette Hornbeck sa...

Du är utmanad!

Håller självklart tummarna också.

Kristina sa...

Grattis! Vad roligt - inte avundsjuk på illamåendet eller stor mage - men resultatet kan jag känna en saknad av att inte få uppleva igen...

Lycka till!!!

Hem och Lycka sa...

Grattis!! Håller alla tummar och tår att det ska gå bra den här gången, kram!