06 oktober 2009

Dop

I helgen hade jag äran att få fotografera på ett dop för en helt underbar liten flicka. Det är alltid både pirrigt och nervöst att göra något sådant, för man har ju bara en chans - och tänk om bilderna inte blir bra?

Av respekt till familjen så visar jag inte några bilder på flickan, men väl på den fantastiskt vackra kyrkan. Jag blir alltid så betagen i gamla kyrkor, det är sådant härligt ljus i dem. Inte heller blev det sämre av att den här kyrkan var så gammal och hade massor med fina trädetaljer och gick i vitt och grått, mina favoritfärger.


.
.

.
Tusen tack för att jag fick uppdraget att fotografera på dopet, Anna! Jag hoppas ni blir nöjda med bilderna (postar dem imorgon)!

10 kommentarer:

Kamomilla sa...

Hej vännen!
Vilken fin stämning det ser ut att vara där! och lampan är härlig!

Ja, alla har vi våra dagar, som du skrev. Ibland vill det bara inte... Men det är ju som sagt ett i-landsproblem ;)

Stormen kommer i natt, påstår de. usch. Jag lovar att akta mig för älgar, jag brukar starta i god tid så jag kan köra lugnt. Det är ju inte så mycket trafik då på morgonen vid 5 snåret...

Vilken tur för dig att älgen hoppade ut bakom billen! Phiu! *pustar av lättnad*

Ha det gott vännen!
Kamomilla

Tulipa sa...

Hej!
Gamla kyrkor besitter något alldeles speciellt...man blir tagen av stämningen och storslagenheten även om det är en liten kyrka.

Vad roligt att få äran att fotografera!

Dina bilder från interiören ser väldigt vacker ut...

Trevlig vecka!
Kram Mariette

Lilla huset på prärien sa...

Vad kul! Det är alltid kul att fotografera tycker jag. Man ser världen från ett annat håll liksom. Imorgon börjar dessutom min kurs i digitalfotografering som jag sett så mycket fram emot :) Och ikväll var jag på keramikkurs - TJOHO så kul det är!

Ha en skön kväll! Underbara kyrkbilder.

Kram J

Karin Lindström sa...

Hej Kristin!

Det var verkligen roligt för dig, men inte alls konstigt så fina bilder som du tar. Det är ju så mysigt med dop också och kyrkan ser jättefin ut.

Ha det så bra i blåsten!

Kramar
Karin

lottens vita och gröna sa...

hallå!
vilka fantastiska bilder du tar är grymt impad!
varmkram lotten

Emelie sa...

Hej Kristin!
Vilka fina bilder du tagit i kyrkan! Det är ju inte det lättaste att ge sig på...Ett riktigt hedersuppdrag som jag förstår att du blev lite nervös inför.
Ha det gott!

Ett Vitare Hem sa...

Håller med det är en speciell känsla i gamla kyrkor, jättefina bilder!
Kramis/LenaS

Ett hem på landet sa...

Vi är så glada att du ville fotografera på dopet!

Kommer att hålla utkik efter postbilen på torsdag, så spännande det ska bli att få se fotona. De som du visar från kyrkan är ju jättefina.
Den kyrkan är verkligen ljus och vacker. En del kyrkor är så murriga invändigt, men den här kyrkan stämmer så väl ihop med min inredningssmak!!!

STOR KRAM

Krukmakeri hemjord sa...

Du är jätteduktig!

Marie sa...

God Morgon Kristin!

Du har mail!