14 april 2011

Verandan

Lite kalt och omysigt runt verandan än så länge, men nu har vi städat oss fram till utemöblerna i förråden, så snart blir det lite trevligare här... som vanligt vill man att allt ska hända på en gång på våren, man är ju så ivrig.

Fikonet har vaknat och fick flytta ut från vintervilan i sadelkammaren,
men får nog komma inomhus om det blir frostnätter igen.

Humlorna har vaknat!

6 kommentarer:

Anna-Paulina sa...

Vilken härlig veranda. Vår inglasade veranda är fylld av byggmaterial så det dröjer innan jag kan njuta av små kaffetårar där. Så då få man ta en stol och sätta sig ute i vårsolen istället. Ha en fin dag.

Ett Vitare Hem sa...

Så himla vacker veranda ni har!
Ha en underbar torsdag!
Kram/Lena

Kamomilla sa...

Den där verandan er är ju bara så härlig"

Fröken Fräken sa...

Åh! Ett fikonträd, DET vill jag också ha. Fast chansen att det skulle överleva här uppe är nog tyvärr minimal. Äh, vad sjutton jag kan ta din vackra glasveranda istället dårå ;-D
Vilket charmant liten gynnare som har flyttat hem till er. Här har jag lånehund över helgen, som just nu med stor hängivenhet står och iakttar herr Fräken som vispar grädde för fullt.

Martina Andersson sa...

Hej vännen =) Vilka underbara bilder hoppas att din helg varit bra och hoppas att du får en underbar fortsättningen på denna soliga måndag Kram Tina

Vindsverkstan sa...

Åh! Vilken underbar veranda. Så mysigt att sitta där och njuta. Tittar på alla spröjsade fönster som finns för en framtida glasveranda.
Må så gott// Anna