09 juni 2008

Pioner, pioner, pioner!



Jag älskar pioner! Köpte några som snittblommor i veckan (som står i en loppisfyndad 50-tals vas som mamma hittat åt mig, bra när man har "lärt upp" andra vilken smak man har...), kunde inte låta bli, de är ju så härliga!



Hoppas ni har haft en bra helg. Vi har jobbat på huset men ändå hunnit med att äta en massa sommarmat; färskpotatis, jordgubbar, rabarberpaj, gravad lax, potatissallad, grillat, marängtårta... som ni hör så är det inte direkt några gravidkilon på väg bort från min mage... det får bli en senare fråga.

Tack för alla era kommentarer om köksinlägget med hål och hylla. Det är så roligt att se vilka ni är som läser här, och det är extra kul när det är någon ny som hittar hit! Det börjar närma sig 30.000 besökare och jag kan avslöja redan nu att jag kommer ha en liten tävling här på bloggen då, så håll ögonen öppna för tävlingsinlägget som dyker upp så småningom!

Ha nu en bra vecka!

8 kommentarer:

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen!
Hoppas du & din lilla familj mår bra i ljuvliga vädret!!!

Underbara blommor! Älskar också pioner :) Doftar ljuvligt!

Vad spännande med en tävling - det ser jag fram emot :)

Stor kram! Jes ♥

me and alice sa...

Ja, pioner är verkligen vackra! Ska köpa några pionplantor i dag och plantera i trädgården...
Den menyn hade jag inte tackat nej till..Mums vad gott det lät!
kram /Susanne

...med tiden som hjälp-Linda sa...

Ljuvliga pioner!!! Tack för att du delar de bilderna!!! Själv har jag precis planterat två olika sorter i trädgården. En blev genast söndersparkad av en fotboll, men hoppas nu på den andra!!! //Linda ;o)

Kamomilla sa...

Oj vad vackra pioner! Så underbart rosa i färgen. mmm...

Helena sa...

Hej! Vad kul att du var in och kikade på min blogg och tack för hjälpen med blogglista!! Och lösstipset, ska ut nu och bomba dom små djuren med såpa.
Ha en bra dag/ Kram Helena

Karin Lindström sa...

Hej Kristin!
Ah, så fina bilder. Pioner är min favoritblomma nr ett. Jag har en del, men vill ha fler.
Jag har legat i en dunderförskylning i helgen, med feber. Ja inte bara jag utan hela familjen. Inte vidare skönt i denna värme. Känner mig lite piggare nu och måste kolla vad jag missat.
Så ni håller på och fixar så i ert kök, Blir nog bra när det är klart, men inte lika kul när man är mitt i det.
Vilken tur att din kompis tipsade dig om din plansch. Den och hyllan blev verkligen fina. Jag har alltid gillat skolplanscher, men har ingen själv. Måste nog kolla efter en nu.

Underbart god mat ni ätit, vi har knappt fått i oss någonting så nu blir jag verkligen sugen.

Ha en skön vecka!
kramar
Karin

All Things Blue sa...

Åh, mine yndlingsblomster!. Desværre er mine allerede afblomstret. Det går alt for hurtigt. Mange hilsner!

Anonym sa...

Helt underbar vas och jag håller med dig - pioner är helt underbart! Jag planterar några nya plantor varje år i trädgården för att kunna njuta varje vår och sommar. Kan bara inte låta bli...
/Pernilla