23 juli 2008

Bilder från bygget

Vår utbyggnad går det sakta med. Jag kan inte säga "sakta men säkert" eller att det ens börjar närma sig slutet, men så är det ju när man ska försöka hitta tid till att bygga själv mitt bland småbarn, heltidsjobb och en gård med djur att sköta. Idag isolerar S innertaket, det är det sista som ska isoleras, sedan är det dags att spika skivor. Jag tänkte visa lite bilder från bygget idag. Känsliga tittare varnas för starka inslag! De är inte speciellt roliga att titta på för oss som är mitt i det, men kanske om ett år eller så, så kan man titta på dem och tycka att man var duktig som klarade av det hela...

Det här är vår röriga framsida (jag orkade inte släpa bort grillen eller andra saker som var i vägen). Huset har förlängts och där de franska dörrarna sitter ska det bli matsal. Rummet ovanför ska bli J:s rum.Här är gaveln. En hemsk bild!!! Hur kul tror ni det är att ha en elcentral på det fula viset, på väggen? Och framför grunden är det bara som ett sandigt dike... suck! Man ser i alla fall barnens fönster på andravåningen och så matsalsfönster på nedanvåningen. Utbyggnaden i ett plan till vänster ska bli badrum.Här är barnrummen, J:s rum till överst och M:s nederst. Om ni undrar så ska det INTE vara en fall-lucka i M:s rum - den har vi gjort nu för att komma mellan våningarna på ett smidigt sätt. Golvet som ligger är bara provisoriskt... Det blir nog bra när det blir klart, men det känns så himla långt dit. Det gäller bara att inte fastna i byggträsket så man blir alltför deppig över hur långsamt allt framskrider.

7 kommentarer:

Kamomilla sa...

Håll ut bara, tids nog är ni där! För oss tog det fem år att bygga..
Men jag lovar, efteråt känns det som att det bara for swosch förbi.

Annika sa...

Det blir bra bara det är färdigt... då kan man se tillbaka o skratta åt "eländet" Håll ut o tänk på vad roligt det blir när du får bärja pynta... Kram Annika

Vitt är vackert sa...

Vilken underbar blogg du har!
Ert hus är verkligen charmigt!!! Kommer bli hur fint som helst när ni är klara!!

Kram

linemor sa...

Hei
Har kikket gjennom bloggen din. Den er ny for meg. Kjempefin- bygget blir nok fint til slutt.Resten av huset er jo så vakkert. Holder også på med tilbygg, planlegger og drømmer om hvor fint det skal bli.Det kan loksom ikke gå fort nok.
Klem Line

Marie sa...

Hej Kristin!

Vet precis hur det känns, det är inte speciellt kul när man är mitt uppe i byggandet. Men, vad kul ändå att få se bilder på bygget, det kommer att bli toppenbra när det blir färdigt!

Kramar Marie

All Things Blue sa...

Nej, hvor bliver det flot! Det er vist altid hæsligt at bygge om - selv den mindste ting, kan pludselig tage tusind år. Men bagefter - så er man så glad for at man gjorde det.
Mange hilsner!

Vackrare vardag sa...

Det kommer att bli kanonsnyggt! Den som väntar på något gott;)