22 augusti 2010

Blombrist

Just nu finns det inte mycket fint att plocka in och sätta i blomvaserna, tycker jag (åtminstone inte från min trädgård). Veckans projekt får bli att skaffa lite snygga krukväxter (pelargonerna börjar också vara på fallrepet) och kanske unna mig några snittblommor. Den här hundlokan har snart gjort sitt... Emaljkannan heter "Sockerärt" och kommer från Ikea, den är mitt substitut i väntan på att jag hittar den gamla emaljkanna jag drömmer om.
.
.
Ha nu en bra vecka, jag hoppas bli frisk för jag har knappt stuckit näsan utanför dörren den här helgen för feber, snuva och hosta.

5 kommentarer:

Millas hem sa...

Underbara bilder! Kannan är också jättefin!
Hoppas att du kryar på dig!

Kram Camilla

Kamomilla sa...

Så är det så himla torrt också (åtm här) så björken tappar sina löv och vinden susar höst. men så är vi också i september redan nästa vecka!!! hur han detta hända- jag märkte inget???

Anonym sa...

Nu äntligen har jag köpt tidningen och har läst reportaget. Det blev ju verkligen jättefint och jag är så stolt över att känna någon som är med och visar upp ett så fint hem. Mats var jätteimponerad och mamma lånade tidningen för att läsa hemma.
Mvh Johanna i M-lycke
PS Krya på dig
Föresten, någon som anlagt vår trädgård har tänkt till, här blommar det från tidig vår till sen höst. Det hade vi aldrig lyckats med själva

Lille vildand sa...

Lekkert!
Klem, J

LenaS sa...

Åh vilka underbara bilder!
Ha en riktigt härlig dag!
Kramis/LenaS