06 augusti 2010

Nu är vi med i Lantliv!

Ääääääääntligen kom så Lantliv nr 10/2010 - och vårt hem är med där. Det var i augusti förra året som superhärliga Johanna Flyckt (Vintage) och fotografen Patrik Hagborg var här hos oss en hel, lång rolig dag och plåtade både inne och ute. Lite komiskt att jag i förra inlägget skrev om boken Lev Vackert, där vårt hem är med, och idag om Lantliv. Det är rena rama ketchupeffekten och jag känner mig som värsta linslusen!
.

.
En hel massa sidor och många bilder är det. Jag lyckas figurera på tre av dem, jag som avskyr att se mig själv på foton, suck. Men det får ni stå ut med, ni kan ju titta lite mer på de bilder där jag inte är med... *ler*
.
Jag ska visa fler bilder från reportaget så småningom, jag har jättefina bilder som tyvärr inte kom med (det finns ju inte plats för allt). Den 12 augusti finns Lantliv att köpa ute i affärerna för er som inte prenumererar och redan har fått tidningen.

13 kommentarer:

re.do sa...

Det var det första jag sa till min karl när jag bläddrade snabbt första gången idag, men titta, hon har ju en blogg jag brukar läsa! Vad roligt att vara med i Lantliv, det är ju verkligen utvalda extra FINA. Så njut av att vara utvald :) Nu ska jag fortsätta läsa tidningen!

Nordingården sa...

Stort, stort GRATTIS till ett fantastiskt vackert reportage i ett ohyggligt vackert hus! Gud så fint du bor, vilken god smak du har!! Och rena drömmen, med alla djuren...otroligt vackert rött hus ni har! Jag ska läsa mera i kväll, såg bara att det var du och ditt hem.

Och boken, Lev vackert, den blev ju också bara så bra.

Ha en bra helg "bok-kollega" : ) Mari.

Marita sa...

Men å vad kul!! Jag brukar alltid läsa Lantliv, så det ska bli kul att se reportaget om dig!!
kramar, Marita

♥ Fyra årstider sa...

Goa Kristin vilket underbart reportage. Det ska du vara mäkta stolt över..det skulle jag vilja gjort:-) Jag har ju varit hemma hos dig så jag vet att du lever i drömmen. Längtar redan tills vi ska ses nästa gång. P.s jag tycker om att titta på dig. Du är vacker som du är!
Kramis din kompanjon och vän/Lotta

Hem och Lycka sa...

Så roligt, grattis! Har inte fått min tidning än så det ska bli roligt att se.

kram Mia

LenaS sa...

Åh vad kul ska köpa det numret så jag får se och läsa det ;o)
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

StrandviksVillan sa...

Kul med ketschupeffekt!!
Grattis till reportaget, kul!

Tulipa sa...

Hej Kristin!

Jag fick Lantliv igår och vilket reportage! Det var det finaste i hela tidningen utan tvekan!

Bilden på dig där du går med hästen... den är underbar!

Stort grattis!
Det är ett reportage som jag kommer att minnas som ett speciellt (bland alla dessa reportage man läser), jag tyckte det var fantastiskt vackert!

Trevlig helg!
Kram Mariette

Renée sa...

Ja det blir nog att inhandla den tidningen! Grattis!!!

Ljuva Lantliv sa...

Grattis Kristin till det fina reportaget i Lantliv! Mannen hade slagit upp tidningen så att det var det första jag såg när jag kom hem igår. Atmosfären kring er gård är förtrollande!

KRAM Anna

Chapmans dagbok sa...

Hej! Det var ett mycket fint reportage om er i Lantliv. Jag kände igen dig från din blogg direkt när jag läste det. Stort grattis!

Jeja sa...

Åh vad glad jag är att jag hittade din blogg efter att ha läst reportaget i Lantliv! Vi ska snart börja renovera ett gammalt hus på landet, lite lågt i tak och sådar, och när jag läste om ert fina hus så såg jag att ni faktiskt har gjort en del saker ungefär så som vi har funderat på. Grattis till ett fantastiskt reportage! Nu ska jag utforska bloggen och låta mig inspireras :)

Kamomilla sa...

Hej vännen! Du ska veta att jag jublade och hoppade jämfota när jag såg att det äntligen var med- så som jag väntat!!! härligt härligt!

Smakfullt gjort och känns så "du" det hela. Ni har ett så vackert hem och du är jättesöt du själv också! Det är onekligen svårt att se sig själv på bild, jag fasar för vårt reportage som kommer ut i Finska Lantliv till jul.. ;)
men söt är du, så det så!!