24 augusti 2010

Totalt oglamoröst på verandan

Efter min lilla möbelflytt i helgen så blev det såhär på verandan. En gammal byrå, som jag köpte på Blocket och åkte och hämtade när det var värsta vinterhalkan ute, fick flytta hit istället när skrivbordet kom in i vardagsrummet. Vi har världens minsta entré och är bedrövligt eftersatta på förvaringsfronten här. Jag kapitulerar inför en kommande vintersäsong och inser att två barn behöver m-ä-n-g-d-e-r av plats för vantar, halsdukar, strumpor och mössor (man har ju hur många uppsättningar som helst av allt också). Jag hoppas alltså att den kommer att göra nytta här! Jag har haft klart bättre möbleringar av verandan tidigare men som sagt, den här gången låter jag funktion gå före estetik...
.

.
Japp, såhär ser det ut hemma hos oss för jämnan. Skitiga stövlar och hårande hund. En ganska oglamorös, lantlig tillvaro! Sopset från Julias vita drömmar, används väldigt flitigt för att åtminstone sopa bort det värsta på golvet...

3 kommentarer:

Fröken Grön sa...

Fnissar lite och känner igen problemet. - Vi har också en glasveranda som pendlar mellan inredningsdröm och förvaringsplats! Det var skönt att se att ditt hem också får kapitulera för verkligheten ibland, hehe!

Må så gott!

/Anna-Karin

Anonym sa...

Måste bara berätta att när min mamma såg reportaget från er i tidningen hon lånade av mig så tvingade hon pappa att leta fram symaskinsunderredet och göra bord av det igen, som hon haft förr. Det såg så fint ut hos er tyckte hon.
Mvh Johanna i M-lycke

Anna-P sa...

Jag är alltså inte den enda som tvingas mot min vilja förvandla min glasveranda då och då till förvaringsplats istället för myshörna. Jag tycker du har ett otroligt fint hem iallafall.