03 augusti 2010

Jaha, gummi?

Idag firar jag och min man åttaårig bröllopsdag. Googlade just på vad den åttaåriga bröllopsdagen kallas. Svaret är "gummi". Det var ju föga vackert. Hur kan man trycka in "gummi" mellan "ylle" (7-årig) och "linne" (9-årig)? Vi har försökt äta en god lunch här, men omgivningarna ville inte riktigt samarbeta och skapa någon romantisk och lugn stämning. Getingarna ven runt huvudet, M var på riktigt grinhumör, J retades och vår hund stod och tiggde nedanför bordet. Nåja, maten blev uppäten och vinet uppdrucket, och vi fick kanske tyst och lugnt i två minuter... Må bättre bröllopsdagar komma!!!!
.

.
Hittade en gammal bild från juni i datorn som jag inte har visat här på bloggen förut. Den kändes nästan lite bröllopsaktig med mycket vitt, fina blommor och ljus så den får ackompanjera detta inlägg. (Gammal fransk ljusstake från Madame Petite, vas från Rörstrand.)

7 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Ja, gummi lät ju inte så vackert direkt och synd att lunchen inte blev så lyckad som du hoppats på. Middagen kanske desto mer.

Vi firar tydligen sockerbröllop om ett par månader, låter lite bättre men nog hade det kunnat vara bättre namn..

kram Mia

Viveka i Bläckhornet sa...

Grattis till er (gummi) dag då hihi.

Underbar ljusstake ockå!

Kram Viveka

Kamomilla sa...

Grattis på gummidagen! *skratt*

Det blir säkert bättre nästa gång!

C. Tvillingmamma sa...

Grattis...eee...Gummi? Nej de får vi ändra på så får de minsann inte vara... 7år? Tänker på filmen "7 år i tebhet" *hmmm* Sand,berg,,,,ja vad som helst men inte gummi,7 år är ju så mycket symbolik och vackert i. Välj nåt eget bara för er! Grattis igen!

Hallingstad sa...

Tillykke til jer! Knus; Heidi

LenaS sa...

Gummibröllop, hur kan de komma på att sätta gummi på en bröllopsdag ;o),grattis på bröllopsdagen!
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

Bröllopsdagar sa...

Åtta år kallas även Bronsbröllop - se http://www.brollopsdagar.se/

Och Brons låter ju rätt fint....