25 mars 2009

Linnepåsar + Leila

Oj, vad glad jag blev alldeles nyss! Postbilen svängde upp hit och lämnade paket med traderafynd som inte går ner i lådan (bara att man slipper åka in till stan och hämta dem är ju en lyx), och med sig i posten hade han Leilas Country Living! Jag kan säga att den uppfyllde alla mina förväntningar: den var snygg, inspirerande, stämningsskapande, härlig layout, massor med fina tips och idéer - missa INTE!!! I affärer finns tidningen ute den 31 mars för er som inte har blivit prenumeranter, men erbjudandet om två nummer för 59 kr finns fortfarande kvar, ni hittar det här.

Passar på att visa den fina tvättpåsen i linne som jag köpte från H&M Home, som ju lanserades i slutet av februari. Jag har sett att många köpt från dem och alla verkar ha blivit väldigt nöjda. Jag är helnöjd med min beställning som inkluderade tvättpåsen (1 st = 98 kr) och så två andra mindre påsar i linne (2 st = 98 kr). Tyget är i härlig kvalitet och påsarna är välsydda. Lite ångrar jag att jag inte köpte påslakanseten av samma linne, men jag kanske beställer dem senare. Jag är väldigt nyfiken på vad det här konceptet utvecklar sig till framöver. Undrar också om det kommer finnas i HM-butiker eller bara på nätet även i framtiden?Ovan visade jag en av de små påsarna. Nedan är bilder på tvättpåsen. Det är samma färg på alla påsarna, men i sovrummet var det mörkare så där ser linnet mörkt sandfärgat ut, och den lilla påsen som hänger i hallen, där solen lyser in, verkar ljust beige.10 kommentarer:

Tulipa sa...

Hej!
Då kanske Leila ligger i min låda också!!
Nappade på erbjudandet efter att ha sett det hos dig!

Tvättpåsen ser riktigt mysig ut!

Får nog kolla den katalogen en gång till!

Kram mariette

Tusenfröjd sa...

Då får jag rusa ut till brevlådan och se om hon ligger där:-) Är hemma med sjukt barn idag så det kanske hinns med en liten lässtund...
Tack för din kommentar. Här skiner solen idag om än lite kallt ute. Ska kika igenom din blogg lite mer en annan dag eller kväll!
Ha det så underbart!
Liv

PS. Jättefin tvättpåse. Den blir jag sugen på...

rosenskära sa...

Den var fin du! Min beställning blev för dyr för att de skulle få slinka med.
Tror jag blir galen på min katt som jamar/skriker sig hes idag, han snackar precis hela tiden och vill bara ut i vårsolen hela tiden, sol: ja, värme: nej...

Nu ska jag börja grädda våfflor och hålla utkik efter brevbäraren!

/Lena

Lilla huset på prärien sa...

De är verkligen jättefina! Har tänkt jag skulle beställa dem... undrade om jag kanske kunde ha de små som tvättpåsar till barnen i deras rum. Är de så pass stora eller?

Kram Jenny

Fröken Fräken sa...

Jag har tänkt ta en titt på numret i affären först, så att jag vet om det är något för mig. Jag misstänker att det kanske är lite för mycket recept för min smak. ;-) Jag vill ha hard core inredning jag! :-)

Vilka fina påsar! Jag har ännu inte kommit mig för att beställa något men jag är sugen på både ett och annat. Fast nästan bäst var ju vissa miljöer som de fotat i och rekvisitan. Liiite osmart av dem av att ha med så mycket snygga saker som de inte säljer som då stjäl uppmärksamheten från det som de verkligen säljer...

Jag kan ju tycka att många 60-tals och 70-tals mönster på tyger är superhäftiga, och jag har ett och annat sådant fyndat hemma. Men jag vet inte vad jag ska göra av dem, för de funkar helt enkelt inte med att se sådana mösnter hela tiden. Egentlgien borde jag väl donera dem vidare?!

Hoppas jag också har något härligt paket som väntar på mig hemma.. men risken är nog liten! Nu ska här köpas färg!

Det vita dårhuset sa...

Halloj!
Jag fick hem Leilas bak bok idag! Såååå mycket gott man inte behöver *fniss*...
Kram Erika

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen,

Å så fina bilder (som alltid). Härligt! Linnepåsen ser urfin ut & jag har min tidning sparad till kvällen nu - spännande!!!

Kram Jes ♥

Bygatan sa...

Gokväll!

Vilka fina påsar. Jag har deras linnepåslakan + örngott, heelt underbara!

Leilas visar ju såå fina bilder, så träffsäkert rätt med färger. Vill ha nästa nummer NU;-)

Kramen Lena

Kamomilla sa...

Vilka fina påsar!! Jag har helt misst det här med H&M... Måste uppdatera mig...

Ingrid sa...

Hej du! Jag har en utmaning till dig om du har lust... Har kanske inte så mycket med ditt bloggande och göra, men oj vad jag fick fundera! Kram I