06 juni 2010

Denna ljuva sommartid

Det kryllar av syrener bland bloggarna nu, men jag kan ändå inte låta bli att visa några syrenbilder jag också. Det är ju så fantastiskt vackert ute nu! Idag var vi på dagis trädgårdsgudtjänst under blommande äppelträd, hörde på barnen som sjöng fint och njöt av sommarvädret. På fredag är det J:s första skolavslutning i kyrkan, det ser vi också fram emot!
.
Igår var jag ute med Lotta och gjorde reportage igen. Nu har jag varit iväg tre av fyra helger! Den här gången styrde vi kosan mot Öland och hälsade på hemma hos Marika. Vi fick fantastiska bilder (men vi vill inte visa något nu, men om ni följer länken till Marika så hittar ni lite bilder som hon tog...) och hade en sååååå trevlig dag. Tänk så lyckligt lottad jag är som får ägna mig åt så roliga saker!
.


.
Nu får vi se när jag bloggar igen... det vackra vädret gör att jag inte riktigt har ro att sätta mig vid datorn, jag vill hellre vara ute och fixa med annat.

7 kommentarer:

Made in Persbo...Carina sa...

Mmmm jag tittar GÄRNA på syrenbilder...särskilt när de är så ljuvliga som dina! De åkte rakt ner i min inspiratonsmapp ;)

Igår fotade jag mina egna syrener i en vit terrin i vardagsrummet. Bilder kommer på bloggen inom kort...har alltid en känsla av att jag är sist med allt men någon ska ju vara det med ;)

Så spännande det ska bli att se era reportage sen. Kul att åka till vackra Öland nu när naturen har sin späda fina grönska.

Ha det gott och njut av sommaren....och ta gärna och beama dig hit till min lilla oas om du får tillfälle :)

Kraaam goa vän, Carina

Unknown sa...

Åh visst är det sååå fantastiskt med allt vackert som kan plockas in uteifrån! KRAM Petra

Unknown sa...

Hej! Så fine billeder du viser - skønt med sommer og blomster:) Kender godt til det at man heller vil være udenfor i det her vejr. Men i dag regner det her, så det bliver nok til lidt "datatid"... Ha' en skøn uge, Kristin! Knus; Heidi

Ett Vitare Hem sa...

Åh syrenbilder kan man väl inte se för många? Jättefina bilder!
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

C. Tvillingmamma sa...

Underbara sommarbilder....vilken lycka med både syren och hundkex...Mmm...!!!

Fågel Blå sa...

Åh så underbara bilder....
Det finns så mycket fint att fota nu...man springer runt med kameran och tar bilder hela tiden!
Kul att hitta till en ny blogg!
kommer gärna tillbaka!
Kram Kathrine

Anonym sa...

Vackert som bara den! :) /Sofia