03 oktober 2010

Skafferi

Nu har en hel vecka rasslat iväg och jag har inte hunnit skriva något på bloggen. Är man sjuk och borta en vecka från sitt jobb så har man lite att ta igen, så bloggen har helt enkelt inte hunnits med.

Igår var jag hos Lotta och fick äntligen se hennes härliga hus och trädgård och möta hennes mysiga familj. Lotta och jag slet och jobbade hårt och fotade två olika jobb i hennes skafferi. Lotta har nämligen lyckan att ha ett gammaldags kallskafferi, hur fantastiskt är inte det? Sådär fint med avfasade hyllor, litet sött fönster och gammal knoppbräda...

Bilderna har jag lånat från Lottas blogg och de är från skafferiet, dock såg det inte ut såhär på de bilderna vi plåtade - men håll med om att det är fint! Greengate passar fint in i skafferiet med sin lantliga och romantiska framtoningen och tillsammans med zink och glasburkar kan det inte bli fel!


5 kommentarer:

Rose Garden Malevik sa...

S
U
P
E
R
G
U
L
L
I
G
T


Ha det gott
Håkan

Ett Vitare Hem sa...

Så fint, så fint!
Ha en finfin kväll!
Kram/LenaS

Kamomilla sa...

Skafferi... ja det drömmer många om! jag också!

Ljuva lantliv sa...

Hej Kristin,

Det lät verkligen hemskt med lungsäcksinflammation! Hoppas du mår mycket bättre nu.

Ni är så duktiga, du och Lotta. Ska bli spännande att se mer bilder från ert skafferijobb. Tänk om man hade haft en sådant fint skafferi! Får bli i nästa hus.

Må väl!
KRAM
Anna

himlen runt hörnet sa...

Åh, ett skafferi vore ju underbart. Men, man får vara glad för det man har istället för att sakna det man inte har. Även om det är bra att få drömma lite ibland. Jaha, hade du vägarna förbi igår? Eller var ni ute och "söndagsåkte" lite. Det brukar vi ofta göra! Kul att åka runt och titta på fina hus och mysiga gårdar!

Hoppas du haft en mysig helg!
Kram kram!