09 november 2010

Iskristaller

Hej på er, nu var det länge sedan jag uppdaterade här. Tiden räcker inte till just nu. Jag tillhör skaran som inte gillar att vi har ställt tillbaka klockorna till vintertid, det blir ju så mörkt på eftermiddagarna. Jag tycker att det där futtiga extraljuset man får på morgonen inte alls kompenserar att det är kolsvart när man kör hem från jobbet. Egentligen skulle jag nog bäst passa för att gå i ide om vintern för min aktivitetsnivå går verkligen ner när mörkret kommer.

I helgen fyllde jag år (som några observanta noterade i kommnetarerna till förra inlägget, tack för det tjejer!) och jag var på julmarknad i Huseby utanför Växjö. Det har blivit en riktig tradition. Jag kom som vanligt hem med en massa ätbart: glögg, svagdricka, konfekt, salami osv. Jag köpte tazettlökar billigt också som jag ska plantera i veckan bara jag har köpt lite mer marmorkross att sätta dem i. Dessa små iskristaller med klämma kunde jag inte heller motså, visst är de söta? Satte dem på mina björkkransar och det blev ganska fint med isblommor...

Ute är det just nu över 1 dm nysnö så nu har jag riktig vinterkänsla!

8 kommentarer:

Viktdrottningen - Anna Malmborg sa...

Mycket fina blommor! Björkris kanske man skulle ge sig ut och plocka. Hur har du snort ihop dina? Med ståltråd? Ser inte ut så riktigt...?

Gå gärna in på den nystartade sidan "Inredningsbloggar" på Facebook och tipsa om din blogg!

Kram Kagaborg-Anna

C. Tvillingmamma sa...

Utan tvekan isblommor! Så sött!

Lilla huset på prärien sa...

Så vackert! Var också på en julmarknad förra veckan och det är så himla mysigt. Ett bra sätt att komma i lite julstämning minsann :)

Hoppas du hade en bra födelsedag!

Kram Jenny

Kia sa...

Ja, det här med klockan förstår jag inte varför man ska hålla på med?? Men jag tycker mörkret är lite mysigt när man tänder ljus och kan krypa upp i soffan framför brasan.
Kia

Kamomilla sa...

Det här mörkret...inget kul alls.
Men vintertiden är ju så kallad "normaltid" - det vi hade förr. Sommartiden är ett konstgjort påhitt.
vacker bild, anyway! :)

SwedishCorner ~ DownUnder...Pernilla sa...

Tjusig bild!

Kram från Australien♥

himlen runt hörnet sa...

Hej!
Hoppas du hade en bra födelsedag :-) Mysigt med julmarknad. Då kommer man i stämning ordentligt! Men det går rätt bra ändå med det nu när snön kommit. Men lite eller mycket extra jobb också på landet (du vet ju) tur att man har traktor :-) Någon varmt grå har jag också tänkt. Har du någon bra färgkod eller har du tänkt måla med linoljefärg?

Kram Kimmie

Jen sa...

Så söta kristaller!

Njut av torsdagen Kram jen