03 november 2012

Tävling - produkter från Cabbages & Roses

Idag startar tävlingen! Priset består av en vacker rosmönstrad kudde sydd i linnetyget "Constace raspberry" i måttet 50x50 cm och boken "At home with country", båda från Cabbages & Roses. Elegant så det förslår, och så vackert med den här kudden nu till jul...!Tävlingen sponsras av nätbutiken Matilde & co. Alla kan vara med att tävla - det enda som krävs är att du skriver en liten motivering varför du gillar produkter från Cabbages & Roses och är värd det här fina priset. Alla deltar med en röst. Tävlingen pågår mellan kl 8.00 den 3 nov och kl 18.00 den 11 nov. Det är butiken som utser vinnaren och priset skickas direkt från butiken. Vinnaren kommer att meddelas personligen samt annonseras på bloggen. Om du inte har någon egen blogg, glöm inte lämna en e-mailadress så att vi kan kontakta dig om det blir du som vinner!

Här hittar du Matilde & Co på Facebook: http://www.facebook.com/matildeco

Lycka till nu allihopa!

9 kommentarer:

Vita Falkens Lantliv sa...

Hej!

Jag vill gärna vara med! Jag gillar produkterna för att dom är stilrena och romantiskt lantliga! Precis i min smak:)
Jag är värd att vinna för denna kudden hade passat hemma hos mig såå bra:) Jag som ska ha julafton hemma i år med all släkt!

Kram Susanne

Madame Petite sa...

Åh jag smäller av!!!! Kudden är den röda ljuvliga underbara och boken drömmer jag om sedan länge!

Varför är jag värd att vinna... ja, för att jag är en trogen drömmare om att ha ett hus fyllt med textilier från Cabbage & Roses i framtiden... jag kämpar hårt för att få till samma stil men det är svårt! Har inte en enda grej från dom, inte en tygbit... men drömmar har jag, hela huvudet fullt! Cabbage & Roses är en av mina största inspirationskällor, år efter år... kärlek!

Någon gång i livet ska jag åka dit, till England och bara försvinna bort för en dag bland alla ljuvliga textilier!

Kramar!

mormorMärtas sa...

Underbar kudde♥
Helt ljuvlig...
Det rustika linnetyget med ett romantiskt rosmönster...
Jag är kanske inte värd den men den skulle absolut bli en favorit i soffan!

Jag tittade in i den fina butiken... mycket som man skulle bli glad för.

Kram Annika

Annas hjärtan sa...

Jag är jättegärna med och tävlar! Kudden är superfin och allt från dem är verkligen genuint vackert, tidlöst! Dessutom gillar jag Matilde & co som erbjuder toppenservice och som har sveriges finaste nätbutik! Kram Anna

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

trevlig blogg du har förresten:)
Jag skulle oxå hemskt gärna ta denna fina söta underbara kudde hem till mig och vårda den ömt:) varför jag är värd att få den..hm jo jag skulle behöva något uppiggande som lyfter upp min vardag.
/jennie

lilla strandkulla sa...

Här vill man ju såklart vara med och tävla!! Kudden är ju så otroligt vacker!! Jag vill gärna vinna kudden inte bara för att den är så fin utan för att den starkt påminner mig om min mamma som i förtidig ålder gick bort i cancer.. Min mamma var oerhört pysslig och en dag när jag var i 9 års åldern kom jag hem från skolan och mamma hade sytt en sådan fin kudde i rosentyg som låg på min säng.. Blev så glad för veckan innan hade vi varit i London på Harrods och där fanns det en sååå dyr kudde i rosenmönster, som jag blev så kär i men min mamma tyckte den var för dyr,, !, men nu fick jag en ännu finare kudde av min mamma,, tycker att min kudde behöver ha en kompis nu.. Den börjar lite sliten!! Så jag vill gärna vinna!!

Anonym sa...

En perfekt julklapp till tonårsrummet
(barnbarnets) som går i rött och vitt coh i gammal stil.

Cabbage & Roses tyger är bara så underbara. Kan titta länge på de olika tygerna och bara önska sig.
acpale@hotmail.com

Emma sa...

Eftersom jag älskar att tävla så är jag givetvis med:) Var för ska just jag vinna då? Jo: Produkterna från Cabbages & Roses har det där "lilla extra" som jag alltid söker efter. Modernt men med en känsla av gammal romantik. Jag borde vinna för att: jag är värd den här oemotståndligt vackra kudden:)

emma.larsen@telia.com

Blandet-landhandel.dk sa...

Åh jeg håber det bliver MIG der vinder! Er vild med Cabbage&Rose, og vild med puden OG bogen. Dejlig konkurrence. Hvis jeg vinder skal puden stå i en gammel karlekammerseng som jeg lige har hentet på Bornholm. Jeg LOVER at vise billeder på bloggen.