31 oktober 2012

Inför tävlingen

På lördag startar den allra första sponsrade tävlingen någonsin på min blogg. Ni kommer att tävla om något väldigt fint från butiken Matilde & co. Jag har hittills sagt nej till att ha utlottningar på bloggen sponsrade av olika företag, främst för att jag vill ha min blogg som "min" och bestämma själv vad som ska visas där, men också för att det inte har känts helt rätt med butikerna och produkterna jag skulle ha gjort reklam för. Därför känns det så skönt att kunna säga att varan som lottas ut nu är precis i min stil och jag skulle utan tvekan gärna vilja ha en själv ;-) Jag har själv handlat från Matilde & co och jag vet att Sofia, som har butiken, skickar grejorna snabbt, fint paketerat och att allt funkar perfekt. Dessutom tycker jag det är så skönt med e-butiker som Sofias, som är snyggt strukturerade och med vackra bilder. Alltför få butiker på nätet har det, om jag får sticka ut hakan lite.

På lördag drar alltså tävlingen igång och pågår till söndag den 11 november klockan 18. Därefter drar Sofia en vinnare som meddelas på bloggen.

Här kommer lite smakprov på varor ni hittar hos Matilde & co. Alla bilder har vänligen lånats ut av butiken och publiceras med tillstånd från den.Lampskärmar i tyg från Cabbages & Roses och bakskålar från Burleigh.


Metervara Cabbages & Roses, kudde från Chhatwal & Jonsson.Keramik från Mikaela Willers och duschtvål Argan från Côté Bastide.


Kökshandduk från Nyblom & Kollén. Överkast Delia Pearl från Himla.


2 kommentarer:

mormorMärtas sa...

Åh vilka fina saker!! Där måste jag kika in...

Kram Annika

Anonym sa...

Oj så mycket fint! :)
// Caroline