28 oktober 2013

Höstens tankearbete

Det har inte varit någon vidare fart på bloggen detta året. I början av 2013 kunde jag skylla på att jag opererat handleden, gått gipsad och sedan sjukskriven i ett par månader, men i maj förföll den bortförklaringen. Jag har helt enkelt inte haft tid och lust att blogga som tidigare, det har varit så mycket annat som jag har prioriterat istället. Under sommaren har jag haft en hel flock hästar här, mina två avelsston levererade var sitt prima stoföl, och därutöver har jag ett tvåårigt sto och ett inlånat ettårssto. Nu är det bara några veckor kvar, så ska alla ungstona försvinna till ny ägare. Här nedan ser ni dem, längst bak tvååringen Siandi och längst fram fölungarna Shablis och Sittelle. Ettåringen har redan åkt hem till sin ägare, hon var bara här på sommarbete.


Under hösten har jag sprungit på anställningsintervjuer och fått ett jobb som jag verkligen vill ha. Nu håller jag på att "avveckla" mig själv på mitt gamla jobb för att börja på mitt nya, Distriktsveterinärerna, som verksamhetscontroller om en månad ungefär. Sådant tar kraft. Det är ju jättekul att få chansen att gå vidare till en ny position men det är samtidigt jobbigt att lämna sin gamla arbetsplats med alla upparbetade relationer man har där. Och att vara ny på jobbet... det är ju superjobbigt, innan man vet hur saker och ting fungerar och vilken kultur som råder. Men det är "roligt jobbigt"!

Jag har också tänkt en hel del på bloggens framtid. Ska jag lägga ner helt? Det har känts ganska lockande. Själv gillar jag bloggar som uppdateras ofta, och det kan man kanske inte riktigt säga att min gör längre. Att gå över till Instagram, som många har gjort, känns dock inte som min grej. Jag är inte förtjust i det formatet utan tycker om att kunna påverka layout och bilder lite mer än vad Instagram tillåter. Facebook är för mig mer privat och personligt, det jag skriver där handlar sällan om det jag skriver om här på bloggen. Jag har kommit fram till att jag behåller bloggen, men att den får fortsätta halta fram i en ojämn takt. Jag har inte jättemånga kommentarer här längre, men samtidigt så är det ganska många inne och tittar på bloggen enligt statistiken, så kanske är ni några ändå som uppskattar att bloggen finns?

2 kommentarer:

Jenny sa...

Jag uppskattar alltid din blogg och dina vackra bilder! Det gör inget att uppdateringarna kommer sällan, när de väl kommer så är det värt det! :)

Jenny

Katinka sa...

Hej :-)
Synes så absolut du skal fortsætte! Jeg synes det er ok at man ikke opdaterer hele tiden. Foretrækker faktisk de blogs der samler lidt sammen og blogger en gang i mellem i stedet for partout hver eneste dag...så kan indlæggene blive lidt tynde...men aldrig hos dig!
Kram, Katinka