27 december 2008

God fortsättning!

Idag har det funnits lite tid att sitta framför datorn, så jag önskar er härmed alla en god fortsättning och gott nytt år! Vi har haft en kanonbra jul, men såhär i efterhand kunde jag ju önskat att jag inte hade ätit så mycket julgodis... nåja, det är ju bara jul en gång om året!

Förra julen sa vi att "nästa år måste vi äta julbordet i matsalen", bygget var ju igång redan då, men det tar ju så förb--- lång tid att få det färdigt. Det var ju inte klart i år heller, men två kvällar före julafton fick vi världens ryck jag och S, och flyttade över vitrinskåp och skänk och satte in matsalsbordet ändå... så vi åt faktiskt julbord i matsalen, trots att det är långt ifrån färdigt. På väggarna sitter endast spånskivor och golvet är ett högst provisoriskt arbetsgolv i ohyvlat plank (alla gäster ombads ta med sig tofflor!), fönstret saknar karm och det finns inget innertak... Nu när vi mikromöblerade redan innan det var klart fick vi en föraning om hur det kommer att bli, och vi är väldigt nöjda. Det blir ljust, luftigt och rymligt - precis som vi har hoppats på och längtat efter.
Kohuden på golvet fyndade vi på Blocket precis före jul, jag har varit på jakt efter ett koskinn med vit bas och mindre stänk/fläckar på en längre tid. Det här var jättestort, 250 x 190 cm, och kostade under tusenlappen - helt otroligt billigt, tyckte vi... (Vi har ett brunvitt skinn tidigare i vardagsrummet, som är mindre, och som vi gav 1500 kr för, vilket var ett pangpris även det!)

10 kommentarer:

Annika Christensen sa...

God fortsättning på dig också.
Spännande med renovering och allt går utom tennsoldater.
Ser mysigt ut iallafall.
Ha det gott
Annika

Vit poesi sa...

God fortsättning!!!
Så himla snyggt med kohuden under matsalsmöblemanget!!!
Ville bara säga det
kramar Malin

Kamomilla sa...

Vad häftigt med kohuden! Roligt att ni testade hur det känns att sitta där, för då vet ni ju nu, hur det blir- och det kan ju bara bli bättre, när allt väl är på plats!

Karin sa...

God fortsättning Kristin!

Hoppas ni har det bra, och tack för hälsningarna! R har varit jätte hängig ända till idag faktiskt. Det har varit helt hopplöst. Han har haft feber hela tiden, hemskt hosta och snuva och varit så hängig. Sovit dåligt om nätterna, och sovit länger på morgonen. Somnat sent på e-m och inte kunnat sova på kvällen. Han har hållt igång som bäst då till tolv ett på natten. Vi känner oss helt slut, men vi andra har varit friska och ätit gott och njutit så det går ingen nöd på oss.

Härligt att nu flyttade ut till jul! Det gjorde ni helt rätt i, och så fint det ser ut. Du är allt en riktig turgumma med dina nätfynd också! Så fint skinnet är. Jag har ett brunt som jag faktiskt inte har framme kom jag på nu!

Ha en fortsatt mysig helg och många varma kramar skickar jag till dig!

Karin

Anna Drott sa...

Det kommer bli kanonfint det där! Det är det redan!

Å du, God fortsättning! :)

Lilla huset på prärien sa...

Åh vilken grym kohud Kristin!! Jättefint! Jag gillar kohudar och skulle gärna ha en själv om jag bara hade plats :( Tyvärr har inget tillbygge påbörjats här hos oss - precis som du säger så går saker SÅÅÅÅ SAKTA! Men sen kanske... :)

God fortsättning tebax,

kram Jenny

Annika sa...

Visst ska man smyginviga när man har ett så fint rum på gång.... Kram Annika

Flyarna sa...

Hej
Ja ni har verkligen gjort ett klipp på koskinnet, sist jag var på väg att bereda ett gick det på minst 10 000:-, jag backade om jag säger så.
Grattis till fyndet! Njut av det och vill du bli av med det vet du vem du ska kontakta ;).
God fortsättning till er också.
Kram Anki www.flyarna.blogg.se

Millas hem sa...

God fortsättning till dig!
Och vad fint du gjort med texten på brädan!
Kram Camilla

Vitt och blandat sa...

Hej gumman - åååå vad dina ord värmde ska du veta..... Blev väldans rörd.. Sånt som gör att man får kraft igen! Jag vet inte riktigt vad det varit med mig, har inte varit i form alls.. men det blir väl så ibland! Känner att jag är på bana snart igen =)

Käre värld, det är så länge sen jag var hit så jag fick klicka på äldre inlägg för att läsa alla!!

Så underbart fint det blir i matsalen!! Helt suveränt fint med kohuden och r-möblerna!!

Jag hoppas att ni får ett riktigt varmt och gott slut och ett underbart nytt år. Varmaste kramarna från mig/Anneli